"Adem Ljajic en Dorukhan Toköz zijn de kartrekkers van Besiktas"


ljajicdorukhan
Gökhan Dinç, sportcommentator van Life+ heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"De afgelopen weken zijn Adem Ljajic en Dorukhan Toköz de kartrekkers van Besiktas. Ze moeten niet op de achtergrond gedrukt worden nu Kagawa er is. Gisteren heeft Besiktas dankzij hun gewonnen. Ze hebben goed gespeeld en mede dankzij hun stond Besiktas 3-0 voor. Besiktas heeft de eerste helft goed gespeeld, ze hebben correct gespeeld en ze hebben alles gedaan wat ze hadden moeten doen. Ze hebben ook nog eens mooie doelpunten gescoord." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Ik snap de haat die sommige supporters hadden jegens Ljajic niet. Is een prima speler.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Dat zeg ik al sinds dag 1. Hij werd buitengesloten door Quaresma, waardoor hij maar zijn draai niet kon vinden. Gisteren, zonder Quaresma, zag je hoe lekker het ging.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Zoveel haat was er toch niet? Idd vreemd dat je Ljajic gaat bekritiseren


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Dorukhan is een hele goede transfer gebleken. We bekritiseren het transfercomite, maar hiervoor verdienen ze toch krediet. Ik hoop dat ze verder blijven kijken in de tweede divisie, want je hebt daar een paar hele goede voetballers.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Sportief van je ;).

Probleem is dat de lat gewoon erg hoog ligt bij Besiktas en ik moet zeggen dat ze met het budget wat we hebben wel goede zaken hebben verricht.
We hebben 4,26 miljoen uitgegeven voor Ljajic, Burak, Guven, Dorukhan, Isimat, Karius en Kagawa.

Fener heeft voor Jailson alleen 4 miljoen betaald en Gala 4 miljoen voor Emre Akbaba.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Dat is het juist, ze kunnen het dus wel. En dan denk je terug aan bijvoorbeeld Mitrovic. Of Roco die een salaris van 1.4 miljoen heeft en nog tekengeld krijgt.

Je moet overigens niet vergeten dat het ook om de salarissen gaat, dat is de reden dat we nu in deze situatie zitten. Marcao heeft bijvoorbeeld 4 miljoen gekost, maar hij heeft een jaarsalaris van 8 ton. Als je het over 3 seizoenen bekijkt, kost hij GS in totaal 6.5 miljoen. Enzo Roco was gratis, maar als je zijn salaris en tekengeld over 3 seizoenen optelt kom je op 5.5 miljoen. Verschil van 1 miljoen, maar Marcao is 4 jaar jonger en je wilt al na 6 maanden af van Roco (desnoods transfervrij) omdat je zijn salaris niet kunt betalen. Dan heb ik liever een transfer als Marcao.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Leuk al die dure transfers, maar zo een ontdekking als Dorukhan geeft toch het beste gevoel. Die jongen is definitief doorgebroken in een tijd waar we het heel moeilijk hebben en waar er precies zo een type speler als hij nodig was door de dramatische vorm van Oguzhan en Tolgay.

Als hij zo doorgaat is hij niet te houden want hij heeft alles wat een box to box moet hebben laten zien. Loopvermogen, duelkracht, diepgang, scorend vermogen en heeft daarnaast ook laten zien dat hij goed kan koppen en zelfs een mannetje passeren.

DE revelatie van het seizoen

Ljajic is natuurlijk een klasbak maar kwam in een slechtdraaiende ploeg terecht die volop gerenoveerd werd. Daardoor had hij het moeilijk maar juist daarom vind ik dat hij het geweldig heeft opgepakt.


+: 3164
-: 0
R: 4950
Level 5
+1

En pas 22 jaar oud!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen