Zaakwaarnemer Kagawa: "Als Kagawa bij Besiktas wil blijven, dan ..."


kagawabjk2
Necdet Ergezen, zaakwaarnemer van Shinji Kagawa heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"In het contract wat wij met Besiktas hebben gemaakt zit geen optie tot koop. Maar als Kagawa bij Besiktas wil blijven, denk ik dat Borussia Dortmund geen problemen zal creëren om hem te stoppen. Eind dit seizoen heeft hij nog maar een 1-jarig contract met Borussia Dortmund. Dat zal Besiktas meer kans geven tijdens de onderhandelingen. Als Kagawa dan ook wil blijven, dan kunnen beide clubs een akkoord bereiken. Kagawa zal het laatste woord hebben."
 
De 29-jarige Kagawa heeft in 2 minuten 2 goals gescoord bij Besiktas en zal in ieder geval tot eind dit seizoen te bewonderen zijn bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen