Love: "Heb vijf maanden geen salaris gehad en mocht niet trainen"


alive
Vagner Love, de Braziliaanse ex-voetballer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Gazeta Esportiva.

“Besiktas had financiële problemen en geen enkel bestuurslid nam contact op met mij. Ze konden vertellen wat er aan de hand was, maar zij kozen ervoor om geen contact te zoeken met mij. Vervolgens kreeg ik vijf maanden lang geen salaris en mocht ik niet trainen. Ik heb hun duidelijk gemaakt dat ik naar de FIFA zou stappen als ik geen salaris zou ontvangen.
 
"Vervolgens nam Besiktas contact op met mij en hebben we het samen opgelost. Maar het is toch jammer dat het zover is gekomen. Nergens voor nodig,” aldus Love.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen