"Kagawa heeft zijn naam volgens mij in de geschiedenisboeken geschreven"


ridvandilmen1
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Penalty van Besiktas was correct. Dat het ook opnieuw moest worden genomen ook. Vandaag hebben vier middenvelders van Besiktas doelpunten gescoord. Dorukhan is goed op weg om een hele goede voetballer te worden. Op dit moment zijn dit soort spelers schaars. Kagawa heeft zijn naam volgens mij in de geschiedenisboeken geschreven. Volgens mij is zoiets nooit eerder gebeurd. Nu zal Besiktas meer Japanse supporters krijgen. Na zijn doelpunt heeft Kagawa druk uitgeoefend op zijn tegenstander. Hij heeft met zijn doelpunten een leuke sfeer gecreëerd bij de Besiktas supporters."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 609
-: 0
R: 1266
Level 5

Een goed begin is het halve werk!

Maar een goed begin is maar de helft!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

:bjk:

Dit moet een record zijn

Volgende week tegen Bursa deze 11:

Karius - Gönül, Vida, Mirin, Adriano - Atiba, Dorukhan - Lens, Kagawa, Ljajic - Burak+: 609
-: 0
R: 1266
Level 5

Jullie moeten echt een betere keeper gaan fixen in de zomer. Nieuwe backs en een jonge cm/cvm Atiba gaat stoppen en medel is ook oud aan t worden. Vast een jonge gast klaar stomen.


+: 2709
-: 0
R: 3390
Level 5

Die backs zijn sowieso aan vervanging toe. Karius is ook niks boeiends. Voor de rest prima elftal, maar Ljacic en Kagawa zijn huurlingen, ga dat maar is zien te betalen.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Ljajic moeten we sowieso betalen als die 25 wedstrijden gespeeld heeft. Er zit een verplichte koop in zijn contract bij 25 wedstrijden. Hij heeft er nu 20 gespeeld, die 5 komen er waarschijnlijk wel in de komende 14 wedstrijden. Maar, hoe ze het gaan betalen, dat weet ik echt niet.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ik ben best tevreden over Karius, hij heeft de laatste tijd juist goed gepresteerd. Ik weet niet hoeveel hij verdient maar in principe hebben we hem voor 2 jaar gehuurd.

Ljajic nemen we ook zeker over.

Voor de rest hebben we voor volgend seizoen zeker 2 jonge backs, een vervanger voor Atiba (Kabore) en een vleugelspeler nodig.

Bij Kagawa is het nog steeds onduidelijk of we een optie hebben+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Volgens mij verdient hij dit jaar 1.4 miljoen, ik weet niet wat zijn salaris wordt als we hem definitief overnemen, daar is vast al over gesproken. Maar het probleem is zijn transfersom, die rond de 8 miljoen bedraagt. Samen met zijn huursom kom je dan uit op 10 miljoen. Dat is te veel geld voor een keeper. Als hij het heel goed, kunnen we hem overnemen en dan direct doorverkopen, net als Alanya heeft gedaan met Merih Demiral. Maar ik wil niet dat ze heel het budget aan een keeper gaan uitgeven volgend jaar.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Dan gaan we hem zowiezo niet overnemen tenzij het een verplichte optie is zoals bij Ljajic. Maar hij wordt elke wedstrijd beter en heeft gewoon kwaliteit dus de komende 1,5 jaar zitten we wel goed.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Er zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden, maar het is een verplicht optie. Net als bij Ljajic.


+: 3164
-: 0
R: 4950
Level 5

Nogsteeds Atiba.. ben je Atiba geil?+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Atiba deed het 1000000x beter dan Medel. Oguzhan is uit vorm en dan ben ik ook bang dat het te aanvallend zal zijn samen met Dorukhan. Als jij Medel wilt zien spelen, kijk even terug naar alle tegendoelpunten dit seizoen.

Anders wil ik wel even horen van jou wie er moet spelen op het middenveld en waarom.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Laten we maar genieten van deze speler maar niet de hoop hebben dat hij langer blijft want het bestuur doet weer geheimzinnig zoals bij Talisca.


+: 11
-: 0
R: 72
Level 2

Bence sistem degisecek. Kagawa lajic naast elkaar cok can yakacaklar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen