"Kagawa heeft zijn naam volgens mij in de geschiedenisboeken geschreven"


ridvandilmen1
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Penalty van Besiktas was correct. Dat het ook opnieuw moest worden genomen ook. Vandaag hebben vier middenvelders van Besiktas doelpunten gescoord. Dorukhan is goed op weg om een hele goede voetballer te worden. Op dit moment zijn dit soort spelers schaars. Kagawa heeft zijn naam volgens mij in de geschiedenisboeken geschreven. Volgens mij is zoiets nooit eerder gebeurd. Nu zal Besiktas meer Japanse supporters krijgen. Na zijn doelpunt heeft Kagawa druk uitgeoefend op zijn tegenstander. Hij heeft met zijn doelpunten een leuke sfeer gecreëerd bij de Besiktas supporters."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen