Kagawa: “Voor het duel had ik zoiets niet kunnen dromen”


kagawabjk2
Shinji Kagawa heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb twee doelpunten gescoord. Voor het duel had ik zoiets niet kunnen dromen. Ik ben echt heel erg blij. Toen ik op het veld kwam, stonden wij voor. Mijn team had goed gespeeld, mijn teamgenoten waren goed bezig en ik ben gewoon ook goed gaan spelen. Ik ben echt blij voor de supporters. Mijn teamgenoten en mijn trainer hebben ervoor gezorgd dat ik mij lekker voelde. Ik zie dat hier een respectvolle sfeer is. Nu moeten wij de volgende wedstrijd ook gaan winnen. We gaan de situatie per wedstrijd bekijken. Ik kan niet wachten om voor onze supporters te spelen. Ik bedank hiermee onze supporters.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen