Kagawa: “Voor het duel had ik zoiets niet kunnen dromen”


kagawabjk2
Shinji Kagawa heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb twee doelpunten gescoord. Voor het duel had ik zoiets niet kunnen dromen. Ik ben echt heel erg blij. Toen ik op het veld kwam, stonden wij voor. Mijn team had goed gespeeld, mijn teamgenoten waren goed bezig en ik ben gewoon ook goed gaan spelen. Ik ben echt blij voor de supporters. Mijn teamgenoten en mijn trainer hebben ervoor gezorgd dat ik mij lekker voelde. Ik zie dat hier een respectvolle sfeer is. Nu moeten wij de volgende wedstrijd ook gaan winnen. We gaan de situatie per wedstrijd bekijken. Ik kan niet wachten om voor onze supporters te spelen. Ik bedank hiermee onze supporters.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 77
-: 0
R: 444
Level 3

150 miljon leeeeennnnnnnnn nnnnnn


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Wat een debuut

En Ljajic heeft zich ook definitief bewezen, pure klasbak.

Ben benieuwd hoe ze samen gaan spelen+: 5113
-: 0
R: 7934
Level 5

Al twee weken zitten jullie Ljalic belachelijk te maken, ineens in het een klasbak. Misschien moet die wat tonen voor een tijdje en niet naar 1 wedstrijd gelijkweer 180 graden draaien...


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ik niet hoor

Was vorige week ook een van de beteren..

Heeft ook een paar mindere wedstrijden gespeeld maar hij is nieuw en de ploeg is volledig gerenoveerd


+: 4705
-: 0
R: 8989
Level 5

Ljajic en Kagawa gaan de Turkse competitie domineren.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Olm ins’Allah Quaresma dönmez bu takima aq+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Tamam lan agladin da agladin amk

Obsessie gewoon


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Maar eerlijk, denk jij dat we met Quaresma 6x zouden scoren en Ljajic en Kagawa zo zouden uitblinken?


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Maar Alba,
nu hebben we geen leuke rabona's en trivela's gezien...
Nu zagen we snelle aanvallen waarbij er meteen diepgang werd gezocht. Pff dat is toch geen voetbal? Hani 14534896 tane ortalar??


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Dat weet ik niet Alba maar zijn tijd is voorbij, hij gaat zowiezo niet veel meer spelen als hij blijft. En anders moet je kwaad worden op Senol en niet op Q7+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Zonder Quaresma speelt Ljajic veel beter en neemt hij verantwoordelij kheid. Bij de spelers zie je ook meer een 'teamgevoel'.
Kagawa is een klasbak, goede voetjes en een vrolijke type. Altijd goed om zo iemand in de groep te hebben.

Dorukhan-Oguzhan
Lens-Kagawa-Ljajic
Burak

Sizi bilmemde als ik dit zie bisey büyüyor bende.


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

En als ik de naam van die nutteloze persoon zie die je als laatste hebt geschreven, dan gebeurt er bij mij ook iets!


+: 165
-: 0
R: 460
Level 3
+1

HAHAHAHAH

Larin misschien dan gebeurt er niks met jou :P


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Hahahahahahaha guven bana bro guven :P meer zeg ik niet :D


+: 203
-: 0
R: 623
Level 4

Nee joh, Guven hoort daar natuurlijk te staan+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

We moeten het natuurlijk ook niet gaan overdrijven. Als dit zo doorgaat, is een puntverlies tegen Bursa bijna gegarandeerd. We hebben er 6 gescoord, maar we hebben het geluk mee gehad. Tot die penalty, waar Boffin heel stom voor heeft gezorgd, konden we niks forceren. Bij het 3e doelpunt en bij het 6e doelpunt gaat Boffin in de fout, bij het 4e doelpunt schiet Salih hem er heel mooi in. Ik merk ook dat we counters helemaal niet goed uitspelen, lijkt wel alsof er niet of niet genoeg op wordt getraind.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Klopt wel maar op onze aanval na was het wel hoopgevend. De achterhoede was heel sterk, middenveld ook goed tot Atiba moe werd en Kagawa en Ljajic waren uitstekend.

Alleen de voorhoede is een ramp. Larin is gewoon een amateur, maar die man verdient gewoon 1,5 mil bij ons. Inanilacak gibi degil. Burak had gisteren minstens een hattrick gemaakt.

Volgende week is hij terug dus dan kan het alleen maar beter. Ljajic op links, Caner bank en Kagawa op 10. Dus het is gewoon heel positief gisteren. Antalya verliest zelden thuis he..


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Kagawa kwam erin bij een 1-4 stand. Ik wil hem eerst aan het werk zien als hij degene is die het verschil moet gaan maken. Dat hij kwaliteit heeft, weten we allemaal. Voor de 0-1 en in de tweede helft tot de 1-4 hadden we het heel lastig. Op belangrijke momenten hebben we het geluk mee gehad, Boffin die op een stomme manier een penalty veroorzaakt, Salih die de bal in eigen doel schiet. We teren nu ook vooral op de individuele kwaliteiten van de spelers. In de komende 3 wedstrijden zullen we zien of dit toevallig was of dat er echt een stijgende lijn is. Ik denk eerder het eerste.

Over Larin en ook Lens heb ik het eerder al gezegd, alles gaat goed tot de eindfase. Larin gaat heel goed de combinatie aan, loopt goed weg, gaat langs zijn tegenstander maar vervolgens is de controle heel zwak, de eindpass is zwak of de afronding gaat niet goed. Bij Lens is het een gebrek aan zelfvertrouwen want we weten dat hij het kan. Bij Larin is het een gebrek aan kwaliteit, daarom denk ik dat hij beter verhuurd kan worden aan een Belgische of Nederlandse club. Desnoods betalen wij zijn salaris door.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen