Kagawa-show: Besiktas wint met 2-6 van Antalyaspor


kagawabjkoff
Besiktas heeft zondagavond met grote getallen gewonnen van Antalyaspor.

Het werd 2-6 voor de ploeg van trainer Senol Günes. In de eerste helft kwamen de doelpunten van Ljajic, Dorukhan en Atiba. Doukara bracht in de 51e minuut spanning in de wedstrijd door de 1-3 te maken. Na dit doelpunt raakte Besiktas helemaal in paniek totdat Salih Durdun een eigen doelpunt scoorde na een voorzet van Güven Yalcin. Negen minuten voor tijd maakte Shinji Kagawa zijn debuut en hoe. De Japanse sterspeler scoorde 10 seconden later zijn eerste doelpunt en twee minuten later zijn tweede doelpunt vanuit een vrije trap. Chico maakte de laatste treffer waardoor het 2-6 werd.
 
Besiktas staat nu derde en heeft 33 punten. Antalyaspor staat negende en heeft 28 punten.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen