Bestuur Besiktas adviseert zijn voetballers om voorlopig geen Bankcheque te innen


fikretormandenkt1
Het bestuur van Besiktas had in augustus en september 2018 diverse betalingscheques uitgeschreven aan hun voetballers, maar het blijkt dat de betalingscheques niet geldig zijn.
Hierdoor hebben ze hun voetballers geadviseerd om voorlopig de betalingscheques niet te innen en te wachten om verdere instructies. Het bestuur van Besiktas is bezig om een nieuwe geldbron te vinden om het probleem op te lossen. Althans, dat meldt Haber1903.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Alleen al met 25 miljoen van Cenk kon je elke speler 1 jaar lang betalen. Maar niet alleen dat geld, maar ook de CL inkomsten en een heleboel andere geld is foetsie. Top werk van je Orman, hoe durf je in deze situatie je nog verkiesbaar te stellen?

Ahmet Nur Cebi hadi be..


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Kagawa icin ceplerinden para veriyorlar ama oyuncularin maaslarina gelince para yok. Dunyaya rezil ettiniz kulubu gerizekali is bilmezler. Ik heb het gisteren al gezegd, als dit bestuur vertrekt vind ik het zelfs niet erg als Senol Günes blijft, zolang Fikret en zijn maatjes maar op rotten.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Je kan Senol veel verwijten, maar dat de spelers niet spelen is niet de schuld van Senol. Niemand gaat werken als hij zijn geld niet krijgt, of dat nou bij een baantje bij de plaatselijke supermarkt is, als medewerker van een goed lopende bedrijf of als voetballer, je gaat niet 100% functioneren als je geen geld krijgt.

Maar of het bestuur gaat vertrekken.. en die Serdal Adali had altijd praatjes toen in 2012, para sorun degil falan. Aq herifi öde ozaman şu adamlarin parasini, futbolculara olacagimiza sana borclu olalim.

Demekki koca takimin yükünü Ahmet Nur Cebu cekiyordu, vay be..


+: 998
-: 30
R: 1471
Level 5

Oh yeah yeah i slapped your m.om oh yeah yeah


+: 57
-: 0
R: 274
Level 3

Dit zag je al aankomen, succes bjk


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

De onzinberichten komen weer naar boven hoor+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Dit is echt geen onzin bro, dat zei je namelijk ook over toen met Pepe enz. Geloof mij, dit klopt echt.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Hoe dan ook, Fiko en co hebben er een puinhoop van gemaakt en moeten uitleg geven hoe we opeens in zulke financiële problemen zijn gekomen.

We hebben de laatste jaren bijna elk jaar winst geboekt, miljoenen verdiend aan transfers tv gelden en Champions League en amper geld uitgegeven aan transfers.

Ze hebben natuurlijk de club overgenomen toen we al in grote financiële problemen zaten maar toch..

Hebben ze zoveel leningen afgesloten dat ze het hoofd niet meer boven water kunnen houden?

Open kaart anders opdonderen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen