Duitse media: “Besiktas staat op het punt om failliet te gaan”


fikretormanagliyor1
Bild, een van de populairste kranten van Duitsland heeft onlangs beweert dat Besiktas op het punt staat om failliet te gaan. Hiernaast melden ze dat trainer Şenol Güneş problemen heeft met voorzitter Fikret Orman.
“Fatale val van de oudste club van Turkije”
 
Besiktas, de oudste club van Turkije staat op het punt om bijna failliet te gaan. De sterspelers zijn vertrokken omdat ze hun salaris niet kunnen ontvangen en de club is bezig om geld via nieuwe sponsors binnen te halen. In de Süper Lig gaat het ook bergafwaarts. Ook botert het niet tussen trainer Şenol Güneş en voorzitter Fikret Orman en verwacht wordt dat ze in de zomer en grote reorganisatie gaan doorvoeren.”
 
Update:
Besiktas heeft gereageerd op het artikel van Bild. De Turkse topclub ontkend alle beweringen van de Duitse krant en geeft aan dat het wel degelijk goed gaat. 
 
 
Beşiktaş Kulübü, Bild gazetesinin yayınladığı haberle ilgili bir açıklama yaptı.
 
 
İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama:
 
Alman gazetesi Bild’in 116 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü kulübü hakkında hiçbir gerçekliğe dayanmayan, sadece yoruma dayalı yapılan haberinin gerçeklerle ilgisi yoktur.
 
Aksine, son yıllarda UEFA temsilcilerinin bile bütün raporlarında ülkemiz futbol kulüplerinin içinde bulundukları genel finansal tablolara kıyasla, Beşiktaş JK gidişat olarak en iyi kulüp gösterilmektedir.
 
Bununla birlikte Kulübümüzden, gazetecilik etiği gereği herhangi bir görüş bile sorulmadan, genel yorumlar üzerinden hazırlanan bu haberin hangi dayanaklarla oluşturulduğunu sorgulamak durumundayız.
 
Konuyla ilgili Almanya’da yasal çerçevede gerekli işlemlerin yapılmakta olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.
 
Saygılarımızla,
 
Beşiktaş JK
 
Haber Kaynağı: bjk.com.tr
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5

Hoogmoed komt voor de val.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Zegt een Fetöboy wiens club naar CAS is gegaan uit angst voor een uitsluiting door FFP+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Niks geen faillissement. Beşiktaş iyi oyuncu satti diye iflas etmez. Anca zor bir dönem var but that's it.


+: 998
-: 30
R: 1471
Level 5

Burak je bent nieuw naar Bjk gegaan en je hebt ze nu all de problemen in gebracht. Waarschijnlijk heeft hij cun.ub cun.ub zijn contract ondertekend voor Bjk.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Failliet gaan gaat misschien te ver, maar we staan er slechter voor dan toen Fikret Orman net kwam. En nu willen ze Bild voor de rechter slepen heeft Safak Mahmutyaziciogl u net aangegeven, terwijl ze zich juist druk moeten maken om alle redenen die Bild heeft opgesomd. Ze komen hier niet zomaar op. Ik had niet gedacht dat er een bestuur zou komen die ik meer haat dan het bestuur onder Demirören, maar het is gebeurd. Ze doen echt niks goed, ongelofelijk.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Ben yaptim! Benim sayemde!

Şimdi bunlarda senin sayende oldugunu desene Fiko. Niye konuşmuyorsun?+: 4705
-: 0
R: 8989
Level 5

Grootste shit krant van Duitsland. Als grote Beşiktaş failliet gaat, dan gaat Turkije ook failliet.


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

Waar rook is, is vuur


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Waar rook is, is er inderdaad vuur. Geen enorme Yosemite bosbrand.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Het feit dat Bild zo een groot stuk aan ons wijdt zegt al genoeg over de grootte van Besiktas+: 81
-: 0
R: 575
Level 4

Wat lees ik? Gaat de grote gym club failliet?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen