Besiktas zonder Burak Yilmaz en Quaresma naar Antalya


bjklogo2019
Trainer Senol Günes moet het tegen Antalyaspor doen zonder Burak Yilmaz en Ricardo Quaresma.
Beide heren zijn geschorst en mogen niet meespelen. Schorsing van Domagoj Vida is voorbij en kan weer ingezet worden. Opvallend is dat Shinji Kagawa wel in de selectie zit, want normaliter laat trainer Senol Günes nieuwe spelers weken op de bank zitten voordat hij ze speelminuten geeft.
 
Selectie van Besiktas tegen Antalyaspor:
Karius, Utku, Ersin, Gökhan Gönül, Caner, Adriano, Vida, Mirin, Roco, Medel, Atiba, Necip, Muhayer, Dorukhan, Ljajic, Oğuzhan,  Kagawa, Lens, Larin, Mustafa, Güven
 
Adem Ljajic, Necip Uysal, Dorukhan Toköz en Gary Medel staan op scherp en misschien de wedstrijd tegen Bursaspor als ze een gele kaart krijgen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen