Kan Besiktas Shinji Kagawa in de zomer overnemen van Borussia Dortmund?


kagawabjkoff
Besiktas heeft zich gisteren versterkt met Shinji Kagawa. De Japanner gaat op huurbasis tot eind dit seizoen voor Besiktas spelen. Iedereen vraagt zich nu af of de speler met optie tot koop is gehuurd. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken hierover gedaan.

“Veel mensen vragen zich af of Besiktas nu wel of geen optie tot koop heeft afgedwongen bij de transfer van Shinji Kagawa. Tijdens onze gesprekken met Borussia Dortmund hebben wij geprobeerd dit op te nemen in zijn contract, maar het is ons niet gelukt. Wij konden het niet eens worden over zijn transfersom en de speler zelf wou dit ook niet. Zoiets hebben wij eerder met Talisca meegemaakt. Als een speler zelf niet wil, maakt zo’n clausule niets uit. Wij wouden zo’n kans niet kwijtraken en daarom hebben wij hem voor 6 maanden gehuurd. Kagawa wou eerst zelf kijken hoe het leven was in Turkije, Istanbul en bij Besiktas. Hij vroeg tijd aan ons. De gesprekken met Borussia Dortmund zijn nog gaande. Als Kagawa bij Besiktas wil blijven, kunnen wij eventueel zo’n optie in zijn contract opnemen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Utanin yaa...... en nog hebben jullie de lef om uitspraken te maken. Hou gewoon jullie mond!


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Dus we betalen 1.2 miljoen aan een speler die in totaal misschien 10 wedstrijden gaat spelen, wiens afkoopsom niet bekend is en wie misschien niet eens gaat willen blijven, terwijl meerdere (ex)spelers hun salaris niet krijgen. En blijkbaar wordt die 1.2 miljoen euro vergoed door sommige bestuurders die het uit eigen zak betalen, maar diezelfde bestuurders hielden hun p.k vast toen spelers een klacht in hadden gediend bij de UEFA vanwege achterstallig salaris. Toen waren ze niet bereid om hun portemonnee te openen.

Sezon sonu icin tek istegim s.ktir olup gitmeniz. Fikret, Safak, Umut, Metin, allemaal. Als ik nu zelfs moet kiezen tussen het bestuur en Senol, kies ik voor Senol. Geen rechtsback, geen linksbuiten, Quaresma is er nog steeds, 5 miljoen binnengehaald met Babel en Tolgay en nog steeds geen geld voor versterkingen, maar ze maken wel hun eigen reclame door geld te geven voor Kagawa, een speler die we helemaal niet nodig hebben.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Ze gaan niet weg, 2 jaar geleden zei Fikret dat die tot 2021 of 2022 kon blijven, toen leek het zo dichtbij. Maar op dit monent lijkt dat zover, takim cöküp batar o zamana kadar aq. Ik blijf het zeggen, Ahmet Nur Cebi MOET komen.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ik geloof nog steeds dat Adali er niet zomaar bij gekomen is. Adali wordt de voorzitter en Orman gaat zich waarschijnlijk kandidaat stellen bij de TFF-verkiezinge n. Als Nur Cebi wat gaat doen, moet hij het nu doen. Over 3 maanden zijn de verkiezingen.


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

Fiko kan (helaas) niet zoiets als Aziz Y worden, maar ik denk totaal niet dat hij de aankomende verkiezingen gaat verliezen.


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
H09

Besiktas, erdal torunogullari ve ibrahim altinsaya yok saydigi an cok sey kaybetti.

umut gunerin yerine onlar olsaydi besiktas suan 1-2 x daha sampiyon olabilirdi...

genc dinamik bir baskan lazim, adali, ahmet ve fikret le olmayacak..+: 77
-: 0
R: 380
Level 3

Zijn wij een voetbalclub of een reclamebedrijf?

Al 1.5 jaar schreeuwen wij om een RB. Maar onze achterlijke bestuur haalt een voetballer, om zo meer ‘fans’ te krijgen. Als ze dit 2/3 jaar geleden hadden gedaan, dan had ik er respect voor.

Maar in deze moeilijke tijd, zijn ze mijn steun en van vele anderen zeker verloren.


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

makarna ve kömür hesabina döndü


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Helemaal eens met die boys boven.

Maar Senol hoca is medeverantwoordelijk.

Hij eist wel Burak maar zegt dat ie voor de rest geen versterking nodig heeft. Hij moet duidelijk zijn naar het bestuur en eisen wat hij wil en anders opstappen.

Maar hij blijft zitten, zn geld opstrijken en klagen. En daarnaast belachelijke tactische beslissingen nemen.

Over Fiko en co zeg ik niks meer. Hoe je van zoveel succes binnen een jaar in zo een dal kan raken terwijl je zoveel winst hebt gemaakt met transfers en inkomsten uit de CL naast de Tv inkomsten en merchandise die verdubbeld is, is mij een raadsel.

Dit moet opgehelderd worden, boeken open, en anders oprotten en Senol meenemen.


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
H09

Besiktas cok kotu durumda ve freni patlak kamyon gibi asara doru gidiyor...

Kasada bes kurus para yok, kagawayi yoneticiler odemisler..

Besiktas feda demesi lazim, butun para yapcak oyunculara direk elden cikarmalari lazim..

genc potansiyel yuksek gurbetci ve 20-25 yas arasi yurtdisindan gencler almalari lazim, mirin gibi...

Fiko forest boyle devam ederse 2-3 sene sampiyonluk daha hayal olur, arkadan fener basaksehir ve trabzon geliyor...+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Besiktas?

Dit geldt voor alle clubs man niet alleen voor Besiktas

Hepsi batak.

Jullie bestuur heeft weer gegokt.. Fener ook een ramp,

Wij geven tenminste weinig uit zodat we geen Uefa straf riskeren, maar Gs en Fener spelen weer Russisch roulette


+: 340
-: 0
R: 699
Level 4
+1
H09

Yine komik yerine dusuyorsun...

Hepsi batak oldugu dogru, ama bizim kadroda en az 7-8 oyuncu var satabilecek ve o parayla yeni oyuncular alabilirsin.

Mesela Ibrahim setene gore, belhanda sezon sonu 9m euroya ittihada gidiyor, o parayla trezeguet alir terim cunku onyekuru gidecek.


+: 391
-: 0
R: 491
Level 3

Wat bedoel je met gegokt? Gs heeft gewoon gedaan wat de ffp vraagt , We hebben niet meer uitgegeven dan er is binnengekomen.


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

@H09

Ik zie alleen Belhanda en Maicon voor een redelijk bedrag gaan, misschien Diagne ook als hij goed blijft presteren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen