Kan Besiktas Shinji Kagawa in de zomer overnemen van Borussia Dortmund?


kagawabjkoff
Besiktas heeft zich gisteren versterkt met Shinji Kagawa. De Japanner gaat op huurbasis tot eind dit seizoen voor Besiktas spelen. Iedereen vraagt zich nu af of de speler met optie tot koop is gehuurd. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken hierover gedaan.

“Veel mensen vragen zich af of Besiktas nu wel of geen optie tot koop heeft afgedwongen bij de transfer van Shinji Kagawa. Tijdens onze gesprekken met Borussia Dortmund hebben wij geprobeerd dit op te nemen in zijn contract, maar het is ons niet gelukt. Wij konden het niet eens worden over zijn transfersom en de speler zelf wou dit ook niet. Zoiets hebben wij eerder met Talisca meegemaakt. Als een speler zelf niet wil, maakt zo’n clausule niets uit. Wij wouden zo’n kans niet kwijtraken en daarom hebben wij hem voor 6 maanden gehuurd. Kagawa wou eerst zelf kijken hoe het leven was in Turkije, Istanbul en bij Besiktas. Hij vroeg tijd aan ons. De gesprekken met Borussia Dortmund zijn nog gaande. Als Kagawa bij Besiktas wil blijven, kunnen wij eventueel zo’n optie in zijn contract opnemen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen