Shinji Kagawa door medische keuring Besiktas!


sondakikabjk
Horst Heldt, manager van de Duitse club Hannover heeft onlangs bevestigd dat ze een akkoord hebben bereikt met Borussia Dortmund voor Shinji Kagawa.
De speler moet een keuze maken tussen Besiktas en Hannover. Shinji Kagawa is vanmiddag gearriveerd in Istanbul om medisch gekeurd te worden door Besiktas.
 
Bekijk de onderstaande videobeelden.
 
Update:
Micheal Zorc, Voetbal directeur van Borussia Dortmund heeft zojuist de onderstaande uitspraken gedaan:
"Kagawa heeft vandaag niet meegedaan met de training. Wij hebben hem toestemming gegeven om een laatste gesprek met Besiktas te voeren. Verder mag en kan ik ook niets zeggen."
 
Update:
Shinji Kagawa wordt op dit moment medisch gekeurd door Besiktas. Na de keuring gaat de Japanse voetballer een contract tekenen bij Besiktas!
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen