Clinton N'Jie op huurbasis van Marseille naar Besiktas


clinton
Besiktas staat op het punt om zich te versterken met Clinton N'jie van Marseille.
De Franse club is akkoord gegaan om de 25 jarige voetballer met optie tot koop (7 miljoen euro) te verhuren aan Besiktas. Althans, dat meldt L'Equipe. Besiktas is op dit moment in gesprek met de zaakwaarnemer van Clinton N'Jie. Als beide partijen een akkoord kunnen bereiken, komt Clinton N'Jie donderdag naar Istanbul om medisch gekeurd te worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Toch mooi dat we nog toeslaan. Ik hoop dat deze spelers genoeg zijn voor de top 3.


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

7 miljoen verplichte aankoopoptie. Einde van seizoen al 14 miljoen betalen voor Ljajic en Njie. Terwijl we niet eens salarissen kunnen uitbetalen...

Senol doe gek aub;
Dorukhan-Kagawa
Lens-Ljajic-Njie
Burak+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Denk sowieso dat ze hem 1,5 jaar gaan huren.


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Dat klinkt al veel beter. Op veel media stond een verplichte aankoop einde va het seizoen. Yarin belli olur artik.


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5
+1

Eindelijk iemand die ook kan scoren door individuele acties. Deze gast loopt iedereen uit


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5
+1

Njie is vooral een spits dus als hij komt is het om die versleten, onfitte, oude en shit spits te vervangen die we deze maand hebben gehaald! Aangezien dat niet gaat gebeuren door senol zal hij niet komen.

Daarnaast is njie van wat ik heb gezien gewoon niet goed genoeg. Maar Afrikaanse spelers doen het normaal gezien altijd goed in onze competitie, dus wie weet.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

N’jie is een type Holosko die gewoon als spits op de flanken kan dienen. Als Ljajic links gaat, kan N’jie rechts want op Lens kunnen we toch niet vertrouwen.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Type Babel dus


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

@BJK-Q7:

Niet goed genoeg derken? Niet vergeten dat we BJK zijn en geen Barca. Ates gibi oyuncu. Ara paslari guzel ver, at gibi kossun kara oglan.


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Van wat ik heb gezien van hem in zijn tijd bij spurs en heel klein beetje bij marseille is het gewoon een matige speler. Niks speciaals aan die jongen naast zijn snelheid. Ook al ben ik niet onder de indruk van hem is het een speler met Afrikaanse roots en die doen het altijd zeer goed in onze competitie.

Maar als ze hem gewoon een tijdje huren met een mogelijke koopoptie aangezien je nooit weet hoe hij gaat presteren zie je mij niet klagen aangezien we vers bloed nodig hebben.

In de zomer kan je dan gewoon een speler zoals aminu umar halen voor goedkoop geld! Een speler die tegen alle top clubs in TR heeft gescoord en de competitie zeer goed kent!+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Er moet iets gebeuren, dus ben benieuwd hoe hij het gaat doen.

Als optie tot koop niet verplicht is dan lopen we weinig risico.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Hier ben ik heel blij mee

Deze jongen is speersnel en kan ook goals maken.. een snellere versie van Babel maar minder balvast.

Die snelheid gaat een andere dimensie in onze aanval brengen, zeker met de diepgang van Kagawa erbij.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Blijkbaar is die koopoptie niet verplicht. Hij heeft vooral als spits gespeeld zie ik, hopelijk kan Senol er een Bakambu van maken. Ik ben benieuwd op welke positie hij gaat spelen. Van wat ik heb gezien is hij beter op links dan op rechts, maar met de komst van Kagawa moet Ljajic al naar links.

En er is nog steeds geen rechtsback gehaald, een speler waar Senol al anderhalf jaar om vraagt. Als je bereid was om de komst van Sener te accepteren, dan zie je dus dat er daar een tekort is. Dan moet je dus een andere rechtsback halen als Sener niet komt.

Ik hoopte eigenlijk dat Medel ook verkocht zou worden. Hij zit ook te zeuren om zijn geld en als middenvelder heb ik hem liever niet. Maar ze gaan geen vervanger kunnen halen als hij nu vertrekt.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Daarom joh Senol moet niet zeuren en gewoon de beste spelers laten spelen, ik ben blij met deze kwaliteitsinjec tie. Hopelijk halen we nog wel een rb.

Als Senol weer koppig gaat doen en deze spelers weken laat wachten moeten ze hem meteen ontslaan


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5

Waarschijnlijk laat Marseille hem niet gaan. Medel mag idd verkocht worden, wil hem niet op het middenveld zien. Te veel gaten die ontstaan door hem. We hebben zsm een vervanger voor Atiba nodig die zowat elke keer ontbreekt. Ik wil een sterke (wat langere) CVM of een CV. Lengte ontbreekt momenteel bij Besiktas..+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Er is al overeenstemming bereikt met Marseille en de speler zelf.. De enige die dwars ligt is die gare Senol Gunes.


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5

Volgens Firat Günayer heeft Besiktas een stap terug genomen omdat Marseille op het laatste moment een verplichte afkoopsom van 7 mio heeft opgeëist. Als het Besiktas lukt om de som omlaag te halen, Fikinho kennende heb je altijd 50% kans dat het lukt, is N'jie binnen..

Niks met Senol Günes te maken, hoe kan jij in godsnaam zo zeker weten dat hij de enige is die dwars ligt? Sen Besiktas'in idari menajeri misin aq?


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ik hoop dat jij gelijk krijgt maar die houding van Senol hoca zegt genoeg. Ik heb genoeg buitenspelers zegt ie dan.

Die man is echt onze handrem, we moeten snel afscheid nemen van hem.


+: 3120
-: 0
R: 2542
Level 5

Adam 1,5 sezondur sag bek istiyor, wie is de echte handrem? Geloof mij Senol Günes hep olumsuzluklarda Fikret Orman'dan daha çok topa tutuluyor..

Fikret Orman 1 jaar geleden: büyümeye gidiyoruz
Fikret Orman half jaar geleden: küçülmeye gidiyoruz

Senol Günes is daar ook handrem geweest zeker? Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet 100% tegen een vertrek van Senol Günes, maar we moeten hem beter begrijpen. Zijn houding is begrijpelijk met een voorzitter die het aan het verpesten is..+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

In dit geval ben ik het wel eens met Senol Gunes. Prioriteit moet zijn dat de spelers betaald krijgen, maar dan vraag ik me ook af waarom hij toestemming heeft gegeven voor de komst van Burak. Er is altijd sprake van tegenstrijdighe id als Senol Gunes of Fikret Orman een uitspraak doen. Altijd.

DutchTurk61, wat betreft Medel. Jij ziet het, ik zie het, de vraag is of Senol Gunes het ziet en als hij het ziet, waarom hij niet ingrijpt.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ikisi de gitsin


+: 77
-: 0
R: 380
Level 3

Waar is ons bestuur mee bezig? Wij hebben al anderhalf jaar een RB nodig en nog steeds zijn we bezig om andere posities te versterken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen