Şenol Güneş: “Ricardo Quaresma is 90 procent vertrokken”


q7bidt
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ricardo Quaresma is 90% vertrokken. Hoe gaan wij zo’n speler vervangen met een gelijkwaardige speler. Quaresma heeft geen probleem met mij. Hij wil zelf vertrekken. Daarom heb ik ook niets gezegd. Ik heb niet gezegd dat hij moet blijven, omdat het al in een vergevorderde stadia was. Ik denk dat het om financiële problemen gaat. Ik heb gehoord dat zijn familie eerst weg wou gaan. Daarna heeft hij ene verzoek ingediend bij het bestuur.”




Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Wat is 90% nou weer? Waar ligt die 10% dan aan? Zoals gewoonlijk weer raadselachtige antwoorden van Senol Gunes. Kan deze man echt niet meer aanhoren.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Deze man begint op Wenger te lijken :D



+: 165
-: 0
R: 460
Level 3

Waar zijn ze nou mee bezig in het bestuur. Iedereen zegt wat anders ze weten zelf niet eens waar ze mee bezig zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen