Şenol Güneş: “Gisteren zijn de transfergesprekken voor Vida begonnen”


vidabjk
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Gisteren zijn de transfergesprekken voor Vida begonnen. Het was al afgesloten. Wij weten niet wat er gaat gebeuren. Ik vind het nu niet meer gepast dat er nieuwe spelers worden binnengehaald. Er is een akkoord bereikt voor Tolgay Arslan. Ik heb liever dat Sener en Alper komen. Als de nieuwe spelers meer gaan verdienen dat de spelers die vertrekken, zullen we problemen krijgen.” 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ik vind het niet meer gepast dat er nieuwe spelers worden binnengehaald zegt ie dan..

Nou Senol ik vind het niet gepast dat we nog met jou doorgaan en jij ons Necip en Pektekek blijft voorschotelen.


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Hij wil gen nieuwe spelers aan het eind van de transferperiode . Kuch Aboubakar, Marcelo, Talisca, Ljajic kuch+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Vida mag weg maar in de zomer. Anders schiet je je in de voet met de CL kwalificatie in gedachte.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Ja dat zou het verstandigste zijn maar geen idee waar ons bestuur mee bezig is. Met 2 of 3 transfers kun je meedoen maar met deze leegloop wordt het niks.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Senin amnakoyum wat een kut trainer ik word helemaal gek van ‘m. Het is niet jouw verantwoordelij kheid hoe het er financieel aan toegaat, niemand gaat aan het einde van het seizoen zeggen: ahw, Senol dacht aan de financien dus wilde hij geen transfer. Aq even serieus nebicim bir adammiş arkadaş. Sg artik bu takimdan, neşe kalmadi sabir kalmadi.


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Sen nediyon lan senol! Je vindt het niet gepast om spelers te halen en je wilt geen spelers meer.... WE STAAN OP DE ZESDE PLAATS! We hadden marcelo en babel laatste dag gehaald van de winterperiode. Yemin ediyom yonetim ve senol artik sigtir olup gitin! Wat voor amateurs....+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw

AS Roma brengt zojuist een officiele bod uit van 7.5M


+: 4705
-: 0
R: 8989
Level 5

Bu adam fazla hamsi yemiş :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen