Besiktas wijst bod van 7,5 miljoen euro op Vida van AS Roma af


vida
De transfergesprekken bij Besiktas zijn volop gaande.
Haber1903 meldt dat Besiktas een officieel bod van 7,5 miljoen euro van AS Roma op Domagoj Vida heeft afgewezen. Er gaan berichten rond dat de Italiaanse club een verbeterd bod gaat uitbrengen op de centrale verdediger uit Kroatië. De kans is zeer groot dat Vida naar AS Roma zal vertrekken.
 
Besiktas wil ongeveer 10 miljoen euro voor zijn centrale verdediger.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Dit is dus wat ik bedoel. Je hoeft Vida niet te verkopen. Als je zo omgaat met je spelers krijg je meer.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Ik ben echt tegen een vertrek van Vida. Omdat hij 3 miljoen euro verdient mogen ze hem niet daarom weg doen, dit fcking bestuur heeft het zelf zover laten brengen, dan moeten ze het ook oplossen. Pepe verdiende 4,5 miljoen, dat is gewoon echt veel. Maar 3 miljoen voor een verdediger, die naar mijn mening de captainsband verdient, moet je niet weg willen doen vooe 10 miljoen euro, helemaal niet nu en al helemaal niet als je denkt aan die 25 miljoen van Cenk die spoorloos is.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

10 miljoen is een mooi bod, maar dan moet Roma wel opschieten. Ik denk dat we iets van 3 of 4 miljoen kunnen uitgeven, de rest zal naar de salarissen gaan.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

10 mil vind ik veel te weinig voor hem. Minstens 15 mil


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Zelfs nadat hij een WK-finale had gespeeld, werd dat niet geboden. Hooguit 12-13. Nu zijn we 6 maanden verder, meer dan 10 miljoen gaat er niet geboden worden.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

12, 13 is meer in de richting. We weten helemaal niet wat er geboden is van de zomer. Vida was net een half jaar bij ons en wilde helemaal niet weg.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

www.fanatik.com.tr/.../

Wat ongeveer 12 miljoen euro is.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Geloof jij Fikret Orman nog? Ik niet.. En het wil niet zeggen dat er nu geen hoger bod kan komen he.

Zowiezo is dit seizoen een catastrofe. Ik lees net het interview met Senol Gunes die doodleuk zegt dat hij transfers die nu gedaan worden niet logisch vindt. En dat Vida een bod heeft gekregen. En dat hij helemaal geen officieel aanbod heeft gekregen van het bestuur om zijn contract te verlengen. Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig?


Hepsi sektir gitsin artik, Fiko en SG. Takimda oyuncu kalmadi en deze mal zegt dat hij geen transfers wil op de flanken. Erzurum macinin nasil icine ettiyse butun takimin icine etti.

Die viezerikken hebben het recht niet om trouwe Besiktassupport ers en seizoenkaarthou ders zo voor de gek te houden en spelers als Necip en Pektemek voor te schotelen. Ze zien denk ik niet de Ernst in. Vergeet het kampioenschap, met nog een paar slechte resultaten kunnen wij op een dramatische plek op de ranglijst eindigen.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Iedereen wordt verkocht maar ondertussen mag een amateur als Necip al jaren meer dan een miljoen per jaar opstrijken bij Besiktas. Verdienen spelers als Pektemek, Caner, Tore, Larin, Tolga etc meer dan 1,5 mil per jaar.


Krijgen flops als Oguzhan en Lens meer dan 2 mil per jaar op hun rekening

Terwijl mensen zeggen Vida en Pepe verdienen te veel, vergeten ze wat zulke pannekoeken ons al jaren hebben gekost.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen