Mauricio Lemos komt achterhoede van Besiktas versterken


lemos
Besiktas heeft Mauricio Lemos van Sassuolo op zijn transferlijst gezet.
Althans, dat meldt de Italiaanse media. De 23-jarige centrale verdediger van Las Palmas speelt op huurbasis bij Sassuolo en verwacht wordt dat de transfer binnen enkele dagen wordt afgerond. 
 
Mauricio Lemos komt uit Uruguay en heeft dit seizoen in 3 wedstrijden 225 speelminuten gekregen. Zijn contract met Las Palmas verloopt medio 2019.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Vida gaat dan weg 100%


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

Zou wel een mooie transfer zijn. Dit is een verdediger die ook mee probeert te voetballen en niet als Cancer keer op keer de bal vercankeren. Krijgt ook weinig vrije ballen tegen omdat hij alleen de bal probeert te tikken tijdens het verdedigen.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ken hem alleen van naam. Als het maar niet weer een gevalletje Roco wordt.

Ik hou mn hart vast.


+: 666
-: 0
R: 1946
Level 5

Ken deze gozer helemaal niet maar het zal wel goed zitten. We moeten gewoon verjongen net als Ajax niemand boven de 25 jaar Senol Orman en co allemaal oprotten alles vernieuwen en InsAllah komt alles dan goed. Als ik miljonair was had ik paar van jullie meegenomen voor in de bestuur want die van ons is nog slechter dan ijselmeervogels


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Dat is een grappige manier om Necip te spellen.


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Deze man heeft 3 wedstrijden gespeeld dit seizoen.. Lekkere aankoop moet dat zijn+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Absoluut niet doen. Heeft een seizoen goed gespeeld waardoor Everton interesse had, maar is daarna geflopt.

hitc.com/.../...

Zo kijkend had Enzo Roco zelfs een grotere kans van slagen maar we zien wat er van hem is overgebleven. We nemen afscheid van spelers zoals Pepe & Vida etc die een club kampioen kunnen maken en hebben interesse in C spelers die amper aan spelen toekomen.

Dan heb ik liever een Alpay uit de jeugd dan een Lemos van Las Palmas.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Idd

Gast zit op de bank bij Sassuolo amk

Nereden nereye

Ik geloof ook niet dat dit waar is

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen