Besiktas weer in gesprek met Feyenoord voor Orkun Kökçü


orkunkokcubjk
Besiktas heeft Orkun Kökçü nog niet opgegeven.
HTSpor meldt dat Besiktas nog altijd in gesprek is met Feyenoord voor de transfer van de talentvolle voetballer. Besiktas heeft gevraagd om de transfersom van 1,5 miljoen euro te verlagen en is van plan om de transfer van Orkun Kökçü voor 1 miljoen euro af te ronden. Orkun Kökçü wil ook graag bij Besiktas spelen en geeft in elke interview aan dat zijn hele familie voor Besiktas is. De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+2

Feyenoord gaat echt niet voor 1 miljoen Orkun verkopen. Als Fyko Orkun had geregeld in plaats van met Griekse en Russische wijven op Mykonos te recreëren hadden we dit soort topics niet.


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5
+2

Groot gelijk die Fiko. Yunan/Rus tarlalari sulamaya gidiyor. Yoksa kuruyup gidecek+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ik denk dat er geen twijfel meer over bestaat of hij wel of niet wil komen, de bal ligt nu bij het bestuur. Als ik twitter mag geloven heeft ook GS ondertussen contact opgenomen met hem en als wij hem niet halen, bestaat de kans dat hij die kant op gaat.

1 of 1.5 miljoen, ik zou het gewoon betalen voor hem. Je gaat geen verlies maken op zo'n jongen en als het goed uitpakt heb je een waardig opvolger voor Oguzhan. Met Dorukhan, Muhayer en Orkun zit het qua middenvelders dan wel goed de komende jaren.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Idd

Als het om jonge spelers gaat doen ze gierig. Betalen die hap.

Hopelijk neemt Oguzhan een keer een prive fitnesscoach in de arm om wat aan zijn fysiek te doen, wat voor voetballer zou hij zijn als hij ook duelkracht had.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ik denk dat hij dan zijn behendigheid zal verliezen. Sowieso vind ik het raar dat er telkens over 'duelkracht' wordt gesproken. Zijn speelstijl is juist dat de bal rond moet gaan, Oguzhan is geen speler die de bal lang aan zijn voet houdt dus 9 van de 10 keer hoef je het duel dan ook niet aan te gaan omdat je de bal niet hebt.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Op zijn positie moet je ook duelkracht hebben en loopvermogen. Hij heeft geen van beiden. Je noemde laatst Modric volgens mij als voorbeeld dat hij geen lichaam zou hebben maar Modric is snel en veel dynamischer dan Oguzhan. Oguzhan spelt altijd in 1 tempo en is heel traag in de omschakeling en wint geen enkel duel waardoor het middenveld constaht wordt overlopen.

Hij moet zichzelf echt opnieuw gaan uitvinden want het is anders klaar met hem. Helaas zitten wij nog Jaren aan hem vast met een dk salaris, dat is denk ik ook de reden waarom het hemniks interesseert. Hij is toch al binnen.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Met een zaakwaarnemer als Muzzi Ozcan gaat deze transfer moeilijk worden.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Besiktas moet voor dit soort jongens gaan. Helaas is de scouting een ramp.

Voor volgend seizoen moeten we nog afscheid nemen van Pektemek, Necip, Lens en Tolga Zengin.

Vida, Medel en Tolgay alleen verkopen bij een goed bod.

Geef de jeugd een kans, desnoods zonder Senol Gunes.

Guven, Dorukhan,Sedat Sahinturk en Alpay Celebi verdienen een plek in de selectie. Umut Nayir ook een kans geven. Larin verhuren als hij tot het einde van het seizoen zijn kans niet pakt.


Ik ben geen scout maar spelers als Stengs en El Idrissi van AZ kun je toch voor een paar miljoen binnenhalen met een laag salaris. Vooral Stengs gaat een grote worden, let op mijn woorden.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Hoop dat ze ipv zo'n rare Uruguayaan Orkun kopen. Gelijk handelen voordat hij echt doorbreekt, dan neemt Feyenoord niet genoege met 1,5 miljoen.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Feyenoord gaat geen genoegen nemen met 1,5 miljoen euro.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen