Besiktas meldt zich officieel bij Borussia Dortmund voor Shinji Kagawa


kagawa
Besiktas zit al maanden achter Shinji Kagawa.
Dit keer hebben ze officieel aangeklopt bij Borussia Dortmund. Althans, dat meldt Haber1903. De 29-jarige middenvelder zou ongelukkig zijn bij de Duitse topclub en zou wel oren hebben om naar Turkije te vertrekken. Besiktas wil de voetballer echter huren, maar daar zit Borussia Dortmund niet op te wachten en wil hem het liefst met transfersom verkopen. De kans dat Shinji Kagawa naar Besiktas komt is zeer klein.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Dit gaat nooit gebeuren.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ik denk niet dat ze een heel hoog transfersom zullen vragen. We hebben nog steeds 3 dagen de tijd. Verkoop Medel, vergeef Tolgay, haal Kagawa binnen en laat Ljajic op links spelen.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Er is geen bod voor Medel. Als het goed is was er een bod van 1,5/2 miljoen euro. Daar hebben we niets aan. Wat je zegt is wel slim, maar Kagawa gaat geen 1,5 miljoen euro verdienen. In de zomer wou hij 4 miljoen, nu zitten we nog dieper in de shit vergeleken met toen. Ik denk niet dat die onder de 3/3,5 zal willen verdienen.

Ljajic op 10 laten, een flankspeler voor links halen en zo doorgaan.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Er was een bod van 3 miljoen, maar Senol wil heel graag dat hij blijft. Misschien dat Pellegrini in deze 3 dagen nog wat onderneemt, maar dan moet het wel snel gebeuren.

Als het aan mij ligt binden we ons aan geen enkele dure contract op dit moment. Güven kan ook op links en als het echt moet laten we de linkerkant over aan Adriano-Caner. Op linksbuiten kan Caner waardevol zijn. Maar ik weet niet wat het plan is. Als we nog ergens om willen spelen, zal er een linksbuiten en een rechtsback bij moeten komen. Maar ik heb dus liever dat we dit seizoen laten voor wat het is, anders gooien we de komende 2-3 seizoenen ook weg.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Als Gala hem kan halen kan Belhanda weg. De speler die ze nodig hebben.


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3

Kagawa zal een slimme zet zijn. Had gelezen dat Dortmund hem voor 2-3 miljoen zou laten gaan. Hij brengt marketing met zich mee dus na Quaresma kunnen we dat wel gebruiken. Liefst nog een echte 6 erbij of Oguzhan terug vertrouwen geven.+: 12
-: 0
R: 120
Level 3

Kagawa wordt heel krapjes forman hoort gewoon tr talenten te laten spelen ongeacht op welk plek we eindigen zoals dorukhan guven alpay ridvan en nog eentje en hierbij eind seizoen van tr u19&21 2 jongens transfereren en 2 Duitsers en 2 afrikanen
Ik ben echt blij dat Q7 weg is


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

We hebben een spits bij de u19 ofzo als ik me niet vergis die ongelofelijke statistieken heeft in de jeugdopleiding! Ik had zijn statistieken gezien en hij scoort er gewoon op los. Maar zolang senol bij ons is gaan er geen jeugdspelers of jonge spelers fatsoenlijke kansen krijgen!


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Bedoel je Oguzhan Akgün?


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Ik denk dat hij het is, maar ik ben niet zeker. De statistieken waren wel gruwelijk goed!+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Iedere kwaliteitsspele r is nu welkom, en Kagawa is kwaliteit. Maar we kunnen beter snelle buitenspelers halen en een goede dmf type Atiba.

N´Koudou lijkt me een goede optie, en Kabore ook.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen