Ricardo Quaresma en Besiktas grotendeels akkoord over vertrek


q7cr7
De wegen tussen Ricardo Quaresma en Besiktas gaan binnenkort scheiden.
Haber1903 meldt dat beide partijen grotendeels een akkoord hebben bereikt over een vertrek. Quaresma heeft maandag een gesprek gevoerd met vicevoorzitter Serdal Adalı. Tijdens het gesprek is gebleven dat beide partijen de wegen willen scheiden en dat er grotendeels een akkoord is bereikt. De resterende kleine details moeten nog worden afgetikt. Verwacht wordt dat morgenvroeg een definitief akkoord zal worden bereikt en dat het officieel bekend zal worden gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (26) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Helal olsun efsane! Bir kuruş para birakmadan, sözleşmeni feşih edip sezonun ortasinda birakip gidiyorsun takimi!

Sen bizim icin bir efsanesin! Unutulmazsin!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Beide partijen willen dit dat staat er toch of niet? Als het bestuur hem wilde houden ging hij nergens heen.

Na de rode kaart tegen Erzurum is de situatie ook onhoudbaar.


Wees blij, je homie Lens gaat nou elke week schitteren


Als Senol nog een paar van zulke blunders als tegen Erzurum maakt, mag hij ook voortijdig vertrekken. Zet Guti maar voor de groep.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+2

Je praat weer shit. Tot vorige week wou niemand hem weg in het bestuur. Hij ging aandringen als een slet om te vertrekken bij zijn grote liefde, veel bestuursleden zeiden toen dat die weg mocht. Behalve Serdal Adali en Senol, die tot gisteren nog gesprekken met hem voerden.

Waarom zou een vicevoorzitter anders zoveel betrokken zijn bij een speler?

Je legende heeft ons in de steek gelaten.

Efsane len mq!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Nee jij bent de enige die hier bullshit praat maatje

Het bestuur verkondigt onzin, waarom zou Quaresma plotseling willen vertrekken.

Ipv op het bestuur af te reageren ga jij op spelers afreageren. Ik neem niemand van de spelers iets kwalijk, het bestuur heeft zich niet aan de afspraken gehouden waardoor deze leegloop is ontstaan. Misschien wel met opzet..

Hayirlisi bakalim, ik hoop op frisse jonge spelers maar Senol geeft niemand een echte kans. Dorukhan zorla aldi formayi..

We kunnen ons beter zorgen maken om de spelers die blijven dan over degene die weggaan. 2019 en nog steeds zie ik de miljoenen verdienende Necip en Pektemek in de ploeg.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Als je met je eigen bronnen gaat praten, kan je beter zwijgen. Aan het einde van de dag heb ik gelijk, dat zagen we bij talloze andere voorbeelden dit seizoen.

Quaresma wou weg, eerst zei je nog dat die niet zonder een transferbedrag zou vertrekken. Nu zeg je dit.

@Vattier

Hoe kan ik zijn reacties blokkeren?


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+1

Niet zonder transferbedrag? Waar heb ik dat gezegd? Uydurma. Ja man jij hebt altijd gelijk, pannekoek. Ga jij maar Lens en zo aanbidden. Elke keer die haat tegen bepaalde spelers maar wel zulke amateurs verdedigen.

Je hoeft me niet te blokkeren, ga maar in de khont van die Fransoos kruipen Judas. Senin gibi taraftari ben.. Ik reageer niet meer op jou.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Ik ga het niet opzoeken, maar dat heb jij gezegd. Wellicht heb je zelfs die reactie gewijzigd, maar ok.

Ik heb schijt aan Vattier, hij boeit me geen kkreet. Ik ben hier al 7 jaar, banane van een zo’n boy met meer fantasie dan Spongebob. Maar jij lult uit je nek, ik zie geen verschil tussen jullie.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Zo te zien blijft er niet veel over van zijn 'liefde' voor Besiktas wanneer het om geld gaat.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+1

Ama Fenerbahceye trivela atti


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Atmadimi :lol:+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Juist! En daarom moet hij tot 2022 blijven met een salaris van 2,5 miljoen + 50% stadion inkomsten als hij met pensioen gaat voor de rest van zijn leven!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Wat een onzin dit Bona

De schuld ligt bij Besiktas die de salarissen niet op tijd betaalt, en niet bij de spelers. Dit zijn professionals. Die denkwijze in Turkije slaat nergens om dan de speler te gaan bekritiseren omdat hij zijn salaris wil ontvangen.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Normaal zou ik het daarmee eens zijn, maar als je je voordoet alsof je heel veel houdt van de club, dan verwacht ik ook dat je wat water bij de wijn doet. Quaresma wil zijn geld direct, hij houdt toch zoveel van Besiktas en de fans? Waarom wil die dan niet wachten? Het zijn inderdaad professionals, dan moet je ze ook behandelen als professionals en niet aanbidden.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Hoezo direct ze lopen blijkbaar maanden achter en zijn nu aan het onderhandelen over de afwikkeling.

Ik aanbid niemand.

Quaresma is gewoon een speciale voetballer maar ook een speciaal karakter, zonde dat het zo afloopt.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Een 'speciaal' karakter die met iedereen ruziet, stomme rode kaarten pakt, stomme overtredingen maakt, alle vrije trappen en hoekschoppen opeist, geilt op aandacht en boos wordt als niet alles om hem draait. Zo'n karakter ben ik liever kwijt dan rijk.

Ik zeg ook nergens dat hij zijn geld niet moet krijgen, ik zei maanden geleden al dat spelers niet uitbetaald werden en toen ontkende jij dat en vroeg je om bewijs. Maar van iemand die zogenaamd zoveel houdt van de club en de fans en die zo veel liefde krijgt, verwacht ik dat hij in de huidige financiele situatie medewerking verleent. Zijn geld krijgt die echt wel.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ja en toen ik het bewijs kreeg heb ik jou ook als man gelijk gegeven of niet?
Uiteindelijk gaat Besiktas ons allebei aan het hart, daar kan geen speler verandering in brengen. Ik ben wel een liefhebber van dit soort enfant terribles maar hij heeft zijn credits verspeeld. Had liever gezien dat deze reorganisatie aan het begin of einde van het seizoen zou gebeuren maar helaas.


Van ons huidige team kan je niks meer verwachten dan een top 5 notering, zeker als Necip en co speeltijd blijven krijgen.


+: 666
-: 0
R: 1946
Level 5
+1

Ik zeg het je eerlijk ik zal hem missen maar ik haat ze agressiviteit in het spel waardoor die ons de kop kost. Bedankt voor alles het ga je goed Q7


+: 2583
-: 0
R: 9918
Level 5

Wat een schande!

Het bestuur en quaresma zouden zich dik moeten schamen! Ze hebben ons allebei letterlijk genaaid!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ik had Quaresma een mooi afscheid gegund maar hij heeft zichzelf genaaid.
Jammer dat het zo moet aflopen maar dit hoort er blijkbaar bij bij hem.

Toch heb ik de laatste jaren heel veel genoten en stond er iemand op rechts waar je U tegen zegt. Nu zal hij vervangen worden door een matige speler als Lens en is dit het zoveelste kwaliteitsverli es van onze ploeg dit seizoen.


Ik denk niet dat er maar 1 ploeg is die nog bang is voor het huidige Besiktas. Neem daar bij de dramatische tactische blunders van Senol Gunes en je mag blij zijn dat je in de top 3 eindigt.+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Nee mensen waren bang van Quaresma zijn trivela’s en rabona’s daarom hebben we ook alle wedstrijden gewonnen dit seizoen!


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Goede genuanceerde reactie vol argumenten. Daar hebben we weer veel van geleerd Albatros


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Ik heb 100x gezegd dat niemand bang is van cingene, dat jij alles likt wat hij doet, tja


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Ulan salak waar zeg ik dat ze alleen bang zijn van Quaresma? Ik heb het over onze hele ploeg waar inmiddels niks meer van over is. Je wilde me toch blokken? Ga maar reageren op je homie Vrattier, ben kustum sana.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Quaresma is erg belangenrijk voor ons geweest, voorral de eerste twee jaar toen hij terug kwam. Je merkt nu alleen dat hij met de dag langzamer wordt en met alleen truukjes kom je er niet. Met zijn 35 jaar is het gewoon tijd om uit elkaar te gaan.
Bestuur moet alleen wel echt een plan hebben om hem op te vangen. We hebben veel kwaliteit ingeleverd en weinig terug gehaald. Huidige team wat overgebleven is, ga je geen kampioen worden.


+: 11
-: 0
R: 72
Level 2

Q7 rare gast . als je naar zijn carriere kijkt, heeft hij de meeste tijd in besiktas gespeeld. je zou verwchten dat je hart dan bij die club blijft waar je meeste hebt gespeeld en gewoon stopt met voetballen daar. Q7 kon makkelijk nog dit jaar afmaken op topniveau en dan bedankten. Dan zou hij eruit gaan als legende, maar nu gaat ie weg, weggestuurd uit het veld(rood) weggestuurd uit club en weggestuurd uit hart.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen