'Besiktas kan Markovic nu gratis overnemen van Liverpool'


amrok
Fenerbahce nam Lazar Markovic eerder op huurbasis over van Liverpool. Een langer verblijf ketste af op basis van zijn blessures. De Servische flankspeler heeft echter een aflopend contract.

Markovic mag soms met de tweede ploeg meedoen. Liverpool moet hem gewoon verder betalen. Doen ze dat tot 30 juni of doen ze water bij de wijn? Een deel van het loon betalen en Markovic transfervrij laten gaan?
 
Volgens Liverpool Echo valt er te praten over een transfervrije aftocht. Dan moet er wel een goede deal over zijn salaris uit de lucht vallen. Markovic verdient 55.000 euro per week, exclusief premies. De Turkse topclub Besiktas zou al in gesprek zijn met Liverpool om Markovic.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen