'Besiktas kan Markovic nu gratis overnemen van Liverpool'


amrok
Fenerbahce nam Lazar Markovic eerder op huurbasis over van Liverpool. Een langer verblijf ketste af op basis van zijn blessures. De Servische flankspeler heeft echter een aflopend contract.

Markovic mag soms met de tweede ploeg meedoen. Liverpool moet hem gewoon verder betalen. Doen ze dat tot 30 juni of doen ze water bij de wijn? Een deel van het loon betalen en Markovic transfervrij laten gaan?
 
Volgens Liverpool Echo valt er te praten over een transfervrije aftocht. Dan moet er wel een goede deal over zijn salaris uit de lucht vallen. Markovic verdient 55.000 euro per week, exclusief premies. De Turkse topclub Besiktas zou al in gesprek zijn met Liverpool om Markovic.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Gratis altijd welkom.. We hebben snelle buitenspelers nodig


+: 1701
-: 0
R: 3887
Level 5

Als hij niet zo blessuregevoeli g was, zou hij echt perfect zijn. Misschien dat hij nog potten kan breken bij Bjk.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Als Quaresma was vertrokken, zou dit mogelijk zijn. Maar aangezien het een aandachtsgeile f.ikker is die weer interessant loopt te doen en we idioten als Serdal Adali en Senol Gunes binnen de club hebben, gaat hij helemaal nergens heen.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Wat heft het ene met het andere te maken.. We hebben zowiezo te weinig buitenspelers en die er zijn bakken er niks van..

Lens dumpen en deze jongen gratis halen voor 1,5 mil salaris anders niet


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Het heeft er wel mee te maken, als Quaresma blijft komt er geen buitenspeler bij. Als hij vertrekt wel. Je zegt zelf dat we snelle buitenspelers missen en dan wil je onze enige snelle buitenspeler op dit moment dumpen, laat die opa Quaresma maar vertrekken.


+: 1517
-: 0
R: 3300
Level 5

Hij gaat naar Anderlecht of Standard, die 2 zijn alvast als Belgisch clubs geïnteresseerd om Markovic in huis te halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen