Orkun Kökcü: “Iedereen in mijn familie was voor Besiktas”


orkunkokcubjk
Orkun Kökcü (18), pareltje van Feyenoord heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan in een interview met het Noordhollands Dagblad.
“Als ik heel eerlijk ben, had ik als kind niet zoveel met de Nederlandse competitie. Iedereen in mijn familie was voor Besiktas, we keken elke wedstrijd. Mijn vader zei altijd dat Feyenoord een mooie club was met goede supporters. Dat zag ik ook terug in het voetbal. Net als Besiktas is het een echte volksclub met een trouwe aanhang. Ik had in elk geval helemaal niets met Ajax, mijn klasgenootjes die voor Ajax waren kwamen arrogant op mij over.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5
+1

ga maar de bank warm houden bij Feyenoord want voorlopig kom je er ook niet vanaf overhypt ventje die een keer goed heeft gespeeld tegen Emmen


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6
+2

Waarom zo denigrerend? Diezelfde Emmen heeft vorige week een puntje gepakt tegen de koploper.+: 465
-: 0
R: 1632
Level 5

Omdat deze jongen zit te geilen op een transfer naar Bjk terwijl hij bij Feyenoord niet eens minuten meer krijgt


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Die wedstrijd tegen Emmen was zijn debuut. Een 17-jarige die bij zijn debuut scoort en een assist levert. Dus er is geen sprake van dat hij geen 'minuten meer krijgt', hij is pas bij de selectie gehaald. Die minuten gaan heus wel komen.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Wat een domme opmerking, die jongen is 17


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Fiko cimrilik yapip bunu almadi ya...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen