Orkun Kökcü: “Iedereen in mijn familie was voor Besiktas”


orkunkokcubjk
Orkun Kökcü (18), pareltje van Feyenoord heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan in een interview met het Noordhollands Dagblad.
“Als ik heel eerlijk ben, had ik als kind niet zoveel met de Nederlandse competitie. Iedereen in mijn familie was voor Besiktas, we keken elke wedstrijd. Mijn vader zei altijd dat Feyenoord een mooie club was met goede supporters. Dat zag ik ook terug in het voetbal. Net als Besiktas is het een echte volksclub met een trouwe aanhang. Ik had in elk geval helemaal niets met Ajax, mijn klasgenootjes die voor Ajax waren kwamen arrogant op mij over.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen