Na Pepe, Babel, Love en Quaresma gaan deze drie spelers ook weg


lensvida
Na het vertrek van Pepe, Ryan Babel en Vagner Love lijkt een afscheid met Ricardo Quaresma ook nabij.
De gesprekken over het ontbinden van zijn contract zijn nog gaande, maar er gaan ook berichten rond dat er naast Quaresma nog 3 andere spelers gaan vertrekken. Volgens het nieuws van Fanatik gaan Jeremain Lens, Domagoj Vida en Adriano ook weg. Besiktas wil van alle grootverdieners afscheid nemen en na een akkoord met Ziraat bank met een schone lei beginnen. Besiktas heeft nog een paar dagen de tijd om afscheid te nemen van deze voetballers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (26) 


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6
+1

Lens en Adriano mogen weg, Vida als enige grootverdiener en captain houden bij het team. Ins’Allah stelt Ahmet Nur Cebi zich verkiesbaar in mei.. Özledik.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Vida satilacak 100%+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Haha als dat gebeurt gaan we ons ook mengen in de degradatiestrij d


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Pektemek - Larin - Burak
Medel - Dorukhan - Atiba
Caner - Necip - Mirin - GG

PFFFFFF pure flames. Tas gibi takim.


+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Dit sh*t ploeg is maar 5 punten achter Gala.

Ik zou maar koest houden. Het kan zomaar veranderen.


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Als Besiktas boven ons eindigt verwijder ik m'n account (als we niet weer zware blessures/schor singen krijgen).+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+3

Hemen de sakatliliklarin arkasina saklan :lol:


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Al speelt onze jeugdploeg dan nog eindigen we boven ze.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+3

Dit Bjk heeft Gs toch weer genaukt, dus niet huilen vieze fransoos


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+4

Wat zeg jij? Jullie zijn compleet weggespeeld door ene b c team. Cuneyt heeft jullie flink geholpen. 1 neppe penalty en 3 pingels niet gekregen. 1 daarvan moesten we sws krijgen. Kom je met je genaukt.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6
+1

'1 neppe penalty'. Sinds wanneer is een duidelijke handsbal 'nep'? Onze penalty is nep, maar GS moest 3 pingels krijgen.
:lol: :lol:


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Laat ze praten joh Bona

Messi10 sen karisma, die achterlijke fransoos komt hier weer kwallen dus geef ik hem klap op zn face.

B,C ploeg?

Wat hadden wij dan?
Yuru git amk..


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+2

Jullie snuiven teveel tiner.

In eerste instantie was het geen vrije trap. Hij kopt fking heup hoogte. Vida maakt 400 procent hsnds. dezelfde cuneyt zei penalty tegen ons tegen goztepe.

Henry wordt eerst getackeld en dan maaktie hands. Eren schiet 1 seconden later word hij geschopt minimaal 1 vd 3 moest hij penalty geven.

Wil je met onzin verkopen hem klappen? Zeg wat je wil, maar praat op ze minst objectief.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Adriano, Tolga en Pektemek niet verlengen, Medel en Vida verkopen in de zomer, Medel mag ook in de winterstop weg. Zij zijn op dit moment de enige spelers die ons geld op kunnen leveren en we hebben geld nodig.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Necip en Oguzhan ook oprotten. Verdienen ook miljoenen maar kunnen er niks van.

Dan maar totale reorganisatie.

Spelers als Lens en Oguzhan verdienen meer dan 2 mil per jaar maar bakken er niks van. Alle salarissen onder de 2 mil houden en allen grootverdieners die niet presteren opzouten.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ik heb het al eerder gezegd, er komt een limiet aan. Wie wil je halen als vervanger van Oguzhan? Necip kan er inderdaad niks van, maar je hebt toch zelf kunnen zien wat Oguzhan kan in het juiste systeem en met de juiste spelers om zich heen? Zelfde geldt ook voor Tolgay. Dit zijn geen spelers die je zomaar moet afschrijven. Dat Senol ze niet meer goed gebruikt is zijn probleem.


+: 17954
-: 0
R: 20457
Level 6

Wie zijn die juiste spelers dan? Moeten we Sosa terughalen voor die aap? Hij doet letterlijk geen moer, vorig jaar ok, dat konden we verwijten aan Talisca. Nu dan? Een betere dan Ljajic die met Oguzhan kan spelen ga je de komende jaren niet zien. Dat buitenlandersli miet boeit me geen moer, dan haal je maar 2 Turkse Duitsers. Je kan ook Muhayer Oktay op 8 proberen.

De Oguzhan tot vorig jaar heb ik altijd bewonderd en heb hem ook vaak verdedigd, maar zijn huidige vorm is 100000x niets.

Tolgay idem dito, het zijn geen Modric en Kroos man. Vooral als Tolgay lopen er nog tientallen rond van Turks komaf, zie bijv Dorukhan. Die is zelfs beter dan Tolgay wat ik al in september riep.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Alba, Ljajic en Oguzhan zijn dit seizoen 5 keer samen begonnen aan een wedstrijd, je verwacht toch niet dat ze in die 5 keer elkaars speelstijl door en door leren kennen? 15-16 waren we zo goed omdat de kern van die ploeg al een tijdje samenspeelde, Marcelo-Tosic deden het beter dan Vida-Pepe, voetbal is niet zo simpel. Tolgay en Oguzhan worden hevig bekritiseerd, maar gaat het veel beter nu zij er niet in staan? Spelen we de pannen van het dak? Oguzhan werd een lange tijd de man van de kleine wedstrijden genoemd, nu winnen we zelfs die kleine wedstrijden niet meer. En die kleine wedstrijden maken je uiteindelijk kampioen.

Pogba werd met de grond gelijk gemaakt onder Mourinho, nu is die weer opgeleefd. We moeten deze spelers niet zomaar afschrijven omdat Senol ze niet gebruikt, daar zijn ze veel te waardevol voor. Ik wil eerst zien wie er volgend jaar de trainer is, wat voor spelers er gehaald gaan worden en wat de verwachtingen zijn. Als ze aangeven dat we gaan verjongen, dat we een Aybaba-type voor de groep gaan zetten en dat we Turkse talenten gaan oppikken, dan ben ik niet tegen een verkoop van die twee.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Vervanger van Oguzhan? Hij zit al een jaar op de bank en valt zelfs niet in tegen Erzurum man.. hoezo vervanger, je hebt er toch niks aan.

Wat verwacht je nog van hem?

Je wil iedereen verkopen maar de grootste flop die 2,2 mil per jaar verdient wil je behouden?.

Face it, Oguzhan is finito. Atiba is er niet meer op zn reet te vegen. Die jongen heeft geen proflichaam en heeft 1 seizoen goed gepresteerd door een fenomenale Sosa en Atiba naast hem. Fysiek kan hij het gewoon niet aan en hij is maar 26.

Kijk zo een Dorukhan, misschien minder geniaal maar wat een dynamiek en doorzettingsver mogen. Dat hebben we nodig. Niet die pussy’s!

Tolgay zag ik altijd al hoger dan Oguzhan maar dat is ook klaar, mede dankzij het oneindige krediet die Oguzhan kreeg.

Je wil dure spelers die presteren lozen, akkoord, maar in verhouding zijn spelers als Oguzhan en Lens nog duurder want die kunnen er gewoon niks van.

Dan hou ik liever Vida en betaal hem 3 mil want ik weet wat ik er voor terugkrijg.

Als eerst de spelers lozen die niks presteren.+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

BJK1903, ik ben volgens mij vrij duidelijk in mijn verhaal. Ik geef aan dat ik eerst wil wachten wat er na afloop van dit seizoen gebeurt, wat de plannen zijn. Als ze Turkse talenten gaan oppikken en een situatie creëren waarin die talenten zich kunnen ontwikkelen, vind ik het niet erg als Oguzhan en Tolgay verkocht worden. Maar denk je dat het huidige team (bestuur + technische staf) daarvoor kan zorgen?

Bovenin zeg je dat Oguzhan er niks van kan, nu zeg je dat Dorukhan 'minder geniaal is'. Dus Oguzhan vind je een geniale speler? Dan kunnen we ons toch beter richten op waarom hij nu in deze situatie zit dan dat we hem meteen afschrijven? Want hij heeft er met zijn eerdere prestaties ervoor gezorgd dat je hem beschrijft als geniaal. We hebben dynamische spelers nodig en we hebben geniale spelers nodig, die mix brengt je successen. Oguzhan heeft nooit die lichaam gehad die jullie in gedachten hebben, ook niet in zijn beste seizoen. Vergelijk de foto's maar. En vergelijk die foto's ook gelijk met die van bijvoorbeeld Modric of De Bruyne. Dan vergelijk ik niet hun kwaliteiten, maar hun fysiek.


+: 2343
-: 0
R: 2377
Level 5

We staan op de rand van afgrond vanwege de stijgende interest rates die we moeten betalen om de club draaiende te kunnen houden. Het beste is om alle spelers met een salaris van meer dan ongeveer 1 miljoen weg te sturen en helemaal opnieuw te beginnen.

Dus van de huidige selectie zou ik alleen de keepers (behalve Tolga), Isimat, Alpay, Dorukhan, Muhayer, Orkan, Guven en misschien Burak voor 1 seizoen houden. De rest kan vertrekken.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Je wilt iets van 12-13 nieuwe spelers aan de selectie toevoegen? Wat ik zou doen:
1. Niet verlengen met Tolga, Adriano, Pektemek, Atiba en Töre.
2. Medel, Lens, Vida, Quaresma, Larin verkopen.
3. Ljajic definitief overnemen (waartoe we sowieso verplicht zijn)
4. Afscheid nemen van Senol Günes

Karius-Utku-Ersin
Gönül-RA, Isimat-Alpay-Ro co-Transfer, Caner-LA
DM-Tolgay-Dorukhan-Oguzhan-Necip-Muhayer-Ljajic
RB-Orkan-LB-Sedat
Burak-Güven-Umut

5 transfers, meer is er niet nodig op dit moment en meer kunnen we ook niet halen.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Feda team den farki yok


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Karius
GG-Isimat-Transfer-Transfer
Transfer-Dorukhan
Transfer-Ljajic-Transfer
Burak

Hangt er dus van af wie er worden gehaald. Financieel staan we er wel slechter voor dan tijdens FEDA, dus daar moeten we rekening mee houden. Als ze de selectie compleet weten schoon te maken, kan Vida blijven. Dan heb je nog steeds 4 transfers nodig voor de basis, en nog een back-up voor Gönül. Als reserve RA zou ik voor Kerim Alici van Altinordu gaan. Is goed teruggekomen van zijn blessure en hij heeft veel talent. Voor linksback is er Duhan Aksu van Istanbulspor. Ken de speler zelf niet, maar Lille heeft interesse en dan weet je dat het goed zit. DM is Kaboré de beste optie denk ik. Voor de vleugels heb ik geen idee. Misschien dat Nkoudou op links voor de korte termijn een oplossing is als Pochettino hem laat gaan.


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6

Bjk moet een nieuwe trainer hebben. Ze hebben iets nieuws nodig. Senol is er telang.+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5

Lang blijven is geen issue. Zie Avci. Een hopeloze Şenol is wel problematisch.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen