Contractverlenging op komst voor Mustafa Pektemek


pektemekzlatan
Het contract van Mustafa Pektemek verloopt in de zomer.
Er gaan berichten rond dat het bestuur van Besiktas zijn contract wil verlengen. Als alles doorgaat, zal de 30-jarige Turkse aanvaller 1 miljoen euro per jaar verdienen. Dit heeft voor grote ophef gezorgd. Veel Besiktas supporters willen niet dat het contract van Pektemek wordt verlengd. Zij zien dat hij liever vertrekt dan blijft. Ook een aantal bestuursleden willen niet dat zijn contract wordt verlengd. 
 
Mustafa Pektemek heeft dit seizoen in 15 wedstrijden 5 goals en 3 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 4176
-: 0
R: 3613
Level 5
+1

Zeer cruciaal als ze volgend jaar door de Europa League kwalificaties heen willen. Begrijpelijk.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5
+3

We zullen in ieder geval niet in de 1e voorronde van Östersund verliezen+: 3776
-: 0
R: 8082
Level 5
+4

Malmo 2-0/0-1...


+: 23
-: 0
R: 151
Level 3
+2

Hahahahah aub man... Haal anders Veli Kavlak en McGregor ook terug


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Al size feda zamani Alba en Bona

Hoop dat jullie tevreden zijn


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ja, we zijn heel blij met Pektemek, FEDA-periode was een periode die we heel erg missen en we willen niets liever dan terug gaan naar die periode. Zeiden we nooit.

Wat heeft dit precies daarmee te maken? Ze willen verlengen met Pektemek omdat ze geen geld en geen kennis hebben voor nieuwe versterkingen. Ze hebben geen geld omdat we hele hoge salarissen hebben betaald de laatste 2 seizoenen, aan spelers als Negredo en Pepe. Dus je kunt wel ons noemen, maar jij was er voorstander van dat deze dure spelers zouden blijven en deze dure spelers zijn de reden dat we nu in deze situatie zitten. Blijkbaar geloof je er nog steeds in dat we kampioen zouden worden als die dure spelers niet waren vertrokken.+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Güven is er,Larin is er, Burak is er. Wat moeten we met Pektemek?

Hepsi sektir gitsin.

Als we dan toch zo drastisch gaan herstructureren , neem eerst afscheid van de matige voetballers die miljoenen verdienen zoals Pektemek en Necip

Dan maar met een jeugdige ploeg spelen waar spelers kunnen doorbreken zoals Dorukhan


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

Ze hebben mijn reactie verwijderd, maar ik denk er dus ook zo over. Waarom hebben we Umut Nayir gehaald? Die gozer heeft een salaris van 250 duizend, dan kan je beter die als 3e spits bij de ploeg houden. En als Pektemek al blijft, moet dat voor een maximum salaris van 500-600 duizend, meer niet. Burak-Larin-Güv en-Umut. Hatta Larin mogen ze verhuren/verkop en van mij, 1.6 miljoen voor een speler van dat niveau is veel te veel.


+: 2001
-: 0
R: 6697
Level 5

Van mij mogen Fiko en Senol ook weggaan. Ze zijn allebei de weg kwijt en kunnen geen heldere keuzes meer maken.

Zet Guti maar voor een jonge groep, want kampioen worden we voorlopig toch niet meer. Kijk Trabzon die uit schaarste wel een paar talenten laat groeien omdat ze wekelijks spelen.

Als eerste moet je spelers als Necip,Pektemek, Caner,Lens en Oguzhan dumpen.

Vida en Medel mogen weg bij een goed bod.

Adriano en Gonul zou ik nog een jaar houden met jonge concurrenten erbij die hun plaats over kunnen nemen.

Ons bestuur moet eens laten zien dat ze goede jonge spelers kunnen scouten.

Idd Nayir komt ook nog terug, daar is je pinchhitter die een fractie verdient van wat Pektemek krijgt.

Haal nu jonge spelers. Ik zie er bij AZ al 2 lopen die beter zijn dan al onze buitenspelers. Calvin Stengs en El Idrissi. Gasten verdienen niks. Geef die een paar ton en je hebt goud in handen. Vooral die Stengs gaat een grote worden.


+: 9082
-: 0
R: 13655
Level 6

En je werd boos op mij toen ik riep dat Fikret Orman weg moest. Je bent het ook met me eens dat Vida bij een goed bod weg mag, dus als je het voortaan gewoon gelijk met me eens bent, bespaar je ons al die zinloze discussies.
:P

Stengs is niet haalbaar denk ik, zoals je zelf al aangeeft, dat wordt een grote. Maar spelers als Idrissi, Mahi, enz. zullen geen seconde twijfelen. Zo'n Zeneli gaat voor 4 miljoen naar Reims, wij hebben 5.5 betaald voor Lens. Dus Fikret Orman moet niet gaan roepen dat jonge spelers duur zijn en dat we ons daarom richten op ervaren jongens.

Probleem is dat Adriano een langdurig contract wil en wij hem een contract voor 1+1 jaar aanbieden. Daarnaast heeft hij ook nog geld tegoed, grote kans dat hij ons deze winter al verlaat.+: 666
-: 0
R: 1946
Level 5

Ik hoop zo dat dit dus niet waar is hè tering man

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen