“PSG-aanvaller Choupo-Moting wil Besiktas”


moting
Bülent Uygun, Turkse trainer heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Radyospor.
“Eric Maxim Choupo-Moting is een belangrijke speler van PSG. Hij heeft moeite om in de selectie te komen. Eric Maxim Choupo-Moting kan heel goed Turks praten. Eric Maxim Choupo-Moting heeft 15 dagen terug met mijn hulptrainer Sefer Yılmaz vakantie gehouden in Doha. Trainer Sefer stelde hem vragen over Turkije. Hij gaf aan dat hij naar Besiktas wou gaan. Als beide partijen een akkoord kunnen bereiken over de voorwaarden zal hij naar Besiktas gaan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Ik hoop het niet, hij wordt over 2 maanden 30. Ik ben al die 30'ers echt zat.


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Ligt eraan voor welke positie je een dertiger haalt+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Aangezien we op bijna elke positie een dertiger hebben, maakt het niks uit voor welke positie je hem haalt. Als we iets van 3 of 4 dertigers hadden in de basis, zou ik het niet erg vinden.


+: 18
-: 0
R: 143
Level 3

Flankaanvaller van binnenkort 30 jaar. Nee bedankt we hebben Babel al. Ookal mocht Babel vertrekken, zie ik nog altijd liever iemand die jonger is.

Droom is om Brahimi te halen ipv Babel. Hij is dan wel 29 dit jaar, Brahimi is 3x zo goed als Moting.


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Zou wel ideale vervanger voor Babel zijn.. Half spits/half buitenspeler


+: 17834
-: 0
R: 20221
Level 6

Ja en zeer onsuccesvol. Doe mij maar een type Rodrigues/Bruma flankspeler. Hebben we bijna niet gehad, zo’n snelle rat die kan afmaken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen