'Besiktas wil 4 miljoen plus Sener Ozbayrakli in ruil voor Tolgay'


asenr
Het lijkt erop dat Tolgay Arslan voor de laatste keer een truitje van Besiktas heeft gedragen. 

De middenvelder is op weg naar de uitgang en wil in de herfst van zijn carrière nog één laatste straffe transfer maken naar een topploeg. Daar moet het sportieve en het financiële plaatje volledig kloppen. Tolgay heeft die ploeg ook gevonden, namelijk Fenerbahce.
 
Volgens BeinSports heeft Fikret Orman, voorzitter van Besiktas, zich ondertussen al neergelegd bij een vertrek van zijn speler. Treuren doet hij niet, want hij ziet meteen de mogelijkheden die gepaard gaan met een transfer. Zo zou Orman 4 miljoen euro willen én Sener in ruil voor Tolgay.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+3

Als neutrale toeschouwer lijkt me 1 miljoen + Sener de juiste combinatie. Het is niet alsof Fener hem zo hard nodig heeft, Besiktas heeft juist Sener nodig.


+: 17839
-: 0
R: 20240
Level 6

We kunnen ook een andere rechtsback vinden. Hij is niet de laatste op de wereld.+: 18
-: 0
R: 144
Level 3

Tolgay zijn waarde is ongeveer 7 miljoen en heeft nog een contract van 3jaar. Sener heeft een aflopend contract. 2,5 miljoen + Sener lijkt me goed. 1 is veel te weinig.


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Hahaha 1 mil plus Sener..

Zit je weer aan de goedkope Aldi champagne Vrattier, drink dan tenminste Moët

Tolgay heeft zich op het hoogste niveau in de CL laten zien en zou bij ons ook een basisplaats hebben als Oguzhan niet zo een grote lobby had.. Milli takim, kaptan, groot talent van Turkije dit dat.. eindstand is het 3x niks en is Tolgay ook verpest..

Sener is een 3e rangs back, hoezo zouden wij die nodig moeten hebben..

Laat Fener maar betalen voor Tolgay, want zij hebben wel degelijk zo een speler nodig en anders opzouten


+: 601
-: 0
R: 1254
Level 5
+1

Ahh nu snap ik waarom BJK bijna geen transfers doet. Die Fikret is niet goed in zn hoofd. Hij zou zeker ook veelste laag bieden en daardoor zullen alle clubs het wel weigeren.


+: 5038
-: 0
R: 7787
Level 5
+1

4 miljoen + Sener, hij was dronken toen die dat vroeg die Fiko+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Laten we de eerste speelweek afwachten. Fener moet uit tegen Bursa, als ze daar verliezen gaan ze in paniek raken. En paniek leidt uiteindelijk tot beslissingen waarbij je niet rationeel nadenkt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen