“Misschien kunnen we nog een rechtsback halen. Zapata? Misschien”


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij zijn bezig voor eind dit seizoen. Elke keer wanneer ik op vakantie ga, denken mensen dat ik nieuwe spelers ga halen. Besiktas is op dit moment niet bezig met een grote transfer. Wij hebben al een aanvaller en een centrale verdediger gehaald. Ze zijn ook op het trainingskamp. Misschien kunnen we nog een rechtsback halen. De situatie van de Turkse clubs zijn bekend. Er spelen al 8 middenvelders bij Besiktas. Het heeft geen nut om hier 9-10 spelers van te maken. Jullie hebben laatst gezegd dat wij geïnteresseerd zijn in Hakan Calhanoglu. Dat is niet waar. Het contract van Zapata eindigt dit seizoen en zijn leeftijd is voor ons een groot vraagteken. Is er een kans, ja er is een kans. Onze supporters verwachten een jonge talentvolle sensationele transfer. De Turkse Lira is vergeleken met afgelopen jaar erg gezakt. Onze uitgaven worden betaald met euro’s en dollars. Onze inkomsten zijn in Turkse Lira’s. Wij moeten strikt financieel beleid voeren.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen