Zaakwaarnemer Love: "Anders zijn wij genoodzaakt om naar FIFA ....."


vagnerlove
Diego Soza, zaakwaarnemer van Vagner Love heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben goede contacten met Besiktas, maar als deze situatie zo doorgaat, moeten wij ons bij de FIFA melden om zijn contract te ontbinden. Dan moeten de Turken alle achterstallige salarissen en de resterende 18 maanden aan salaris alsnog betalen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 8928
-: 0
R: 13358
Level 6

Ik begrijp niet hoe deze man nog 5 maanden salaris tegoed heeft. Helft van de selectie wacht nog op hun geld, 2018 is het zwakste jaar qua beleid van dit bestuur. Laat hem desnoods gratis vertrekken, we moeten af van deze gozer.


+: 200
-: 0
R: 602
Level 4

Verdiend hij dat geld wel?+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Terecht als dit waar is dat ze naar de Fifa gaan.

Love wordt schandalig behandeld door het bestuur en in verlengde hiervan ook door Technische staf. Gast heeft gewoon een contract en moet nu met onder 21 meetrainen terwijl hij niks verkeerd heeft gedaan..


+: 860
-: 10
R: 2399
Level 5

Efendilik nerde kaldi Fikocan?


+: 2336
-: 0
R: 2376
Level 5

Wie Orman hierna nog verdedigt en bij de club wil is geen BJK fan. ISTIFA


+: 70
-: 0
R: 495
Level 3

Betaal gewoon zijn geld uit en laat hem gaan. Dit is gewoon pesterij!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen