“Besiktas sluit met Halilovic en Hasic de transferperiode”


serdaralicelikler
Serdar Ali Çelikler, sportcommentator van Life+TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik zei altijd tegen Fikret Orman: Waar is het geld? Begin van het seizoen waren jullie lui en slecht bezig. Tijdens het Ahmet Bulut tijdperk hebben jullie dankzij hem hele goede spelers gehaald. Mario Gomez, Negredo, Talisca, Aboubakar. Niemand in Turkije kende toen Talisca. Al deze spelers zijn via het netwerk van zaakwaarnemer Mendez gekomen. Zaakwaarnemer Ramadani is ook een grote zaakwaarnemer. Besiktas is in trainingskamp. Ze hebben een aanvaller. Burak Yılmaz is er. Ze hebben een centrale verdediger gehaald. Hij is ook in trainingskamp. Besiktas gaat nog twee spelers halen. Halilovic en Hasic. Fikret Orman was gisteren in Italië om de transfers af te ronden.”
 
Bekijk de onderstaande videobeelden.  
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen