Voorzitter Besiktas gespot met zaakwaarnemer Alen Halilovic


fikretormanlacht3
Fikret Orman (Voorzitter Besiktas) en Mirsad Türkcan zijn dinsdag in Milaan samen gefotografeerd toen ze uit een restaurant kwamen. Even later deed Mirsad Türkcan, de zaakwaarnemer van Alen Halilovic de onderstaande uitspraken tegen TRTSPOR. 
Journalist:
"Gaat Alen Halilovic naar Besiktas?"
 
Mirsad Türkcan:
"Ok, we hebben met elkaar gesproken. De geruchten over Halilovic en Besiktas zijn niet waar. Vandaag waren wij toevallig in hetzelfde restaurant."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Toevallig ja ja

Halilovic natuurlijk een heel talentvolle speler en goed met het oog op de toekomst maar wat we nu echt nodig hebben is een vervanger/opvol ger voor Atiba en Gökhan Gönül

Vader van Halilovic speelde vroeger bij verschillende clubs in Turkije, en hij heeft er schijnbaar ook 3 jaar gewoond.


+: 17834
-: 0
R: 20221
Level 6

Het was niet voor Halilovic, het was voor de 17-jarige Hasic. Die hebben dezelfde manager, Halilovic was blijkbaar daar ook en toen ze samen het restaurant verlieten werd die foto gemaakt.

@FiratGünayer+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Ja en nu zeggen ze dat het voor Calhanoglu was.. Tr media :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen