Besiktas wint nipt van Helmond Sport in Lara


almoom
Besiktas trof dinsdagmiddag op Turkse bodem Helmond Sport op volle oorlogssterkte. Mede door een assist van Oranje-international Jeremain Lens won Besiktas het duel met: 1-0(zie doelpunt hieronder).

De Brabanders speelden volgens aanwezigen verdienstelijk en kregen ook kansen, maar toch werd er nipt verloren door een doelpunt van Besiktas in de 65ste minuut. Cyle Larin scoorde op aangeven van Oranje-international en voormalig PSV-er Jeremain Lens: 1-0.
 
Basiself van Besiktas:
Ersin Destanoğlu, Dorukhan Toköz, Roco, Isimat-Mirin, Hüseyin Seylığlı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ljajic, Quaresma, Babel ve Güven Yalçın
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen