"Ze hebben werkelijk laten zien dat ze mij wilden vastleggen"


isimatmirinkartal
Isimat-Mirin, de kersverse transfer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben naar een bekende club in Turkije gekomen. Ze hebben werkelijk laten zien dat ze mij wilden vastleggen. Het was voor mij een verrassing, maar het is goed afgelopen. Ik zal mijn best doen om een toegevoegde waarde te zijn voor de club. Mijn motivatie is zeer hoog. Bij PSV heb ik de leukste tijd van mijn leven meegemaakt. Ik heb hier mijn familie gevormd. Ik heb hier veel prijzen gewonnen en belangrijke wedstrijden gespeeld. Mijn teamgenoten waren mijn beste vrienden. Ik wil ook de PSV supporters bedanken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 76
-: 0
R: 431
Level 3

deze man gaat het niet redden puur omdat als je naar Turkije komt dat je verwachtingen heel hoog zijn, Isimat merak etme kocummmm het is snik heet hier in Turkije dus lekker genieten zou ik zeggen :lol:


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Was basisspeler onder Cocu en werd 2x kampioen achter elkaar maar toch vind ik dat we nog een centrale verdediger moeten halen. Psv fans zeggen bijna allemaal hetzelfde: Hele goede jongen voor de groep maar een matige voetballer..

Dit zeiden ze bij Marcelo ook dus ik hoop dat ze weer ongelijk krijgen.

Gelukkig hebben we hem bijna voor niks op kunnen pikken+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Een matige voetballer, zoals je zegt. Geen matige verdediger. Ze verwachten dat een verdediger als de beste mee kan voetballen, net als bij Marcelo. Maar voor Isimat geldt hetzelfde als voor Burak. Als er niks verandert aan de speelwijze en tactiek van Senol, kan je halen wie je wilt, uiteindelijk zullen de spelers de dupe worden. Daarom zei ik ook dat het niks uitmaakte of we Pepe of Necip achterin hebben. Er is een reden dat Pepe iedere bal die hij kreeg naar voren ramde. Dat kwam niet omdat hij niet kon opbouwen. En zolang dat probleem blijft bestaan, kan je net zo goed Necip of Fatih laten spelen.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ben het eens met je verhaal en over Senol Gunes en ik ga er van uit dat hij na de winterstop met een aangepaste tactiek komt maar hou aub op om te zeggen dat het niet uitmaakt of Pepe of Necip achterin staat..

Met Necip achterin geef je de tegenstander van te voren al het signaal dat er veel te halen valt.. Wanneer gaat SG en ons achterlijke bestuur dat een keer begrijpen.. Zolang we dat soort amateurs zoveel speelminuten geven zullen we verder dalen van niveau.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Je begrijpt nog steeds niet wat ik wil zeggen. Zolang we geen normale speelwijze hebben en spelers hun taken niet kennen, word je geen kampioen en zelfs geen 2e of 3e. Ga je 5 miljoen aan Pepe betalen om 4e of 5e te eindigen? Ik ben zeker geen fan van Necip en heb het liefst dat hij vertrekt, maar dan kan je toch liever Necip met een salaris van 1 miljoen daar laten spelen? Hou je die 4 miljoen lekker in je zak. Want het uitkomst blijft hetzelfde.

Pepe of geen Pepe, tegenstanders hebben tot nu toe sowieso het gevoel gehad dat er wat te halen valt. Anders verlies je niet in eigen huis tegen Antalya, Sivas, Gent en Malmo, terwijl je daarvoor in 2 jaar tijd alleen hebt verloren van Bayern en met 10 man tegen Fener.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5
+1

Tegen Sivas Genk en Malmo was Pepe er niet bij, tegen Antalya hadden we met 30-2 moeten winnen.

1 mil aan Necip geven is erger dan 30 mil aan Pepe betalen. Stel je eens voor.. Necip Uysal is gewoon miljonair he door Besiktas, terwijl hij bij geen enkele ploeg in de STSL in de basis zou spelen.. Hij zou zelfs in de PTT 1.lig moeite hebben met het niveau.;

Sorun Pepe nin 4 milyonu degil, juist de miljoenen die we aan bepaalde amateurs betalen die niks kunnen.. Als we die niet in onze selectie hadden kon je Pepe gewoon betalen en stonden we er zeker niet zo slecht voor..+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Met Pepe:

Besiktas 2-3 Antalyaspor

Bursaspor 1-1 Besiktas

Fenerbahce 1-1 Besiktas

Konyaspor 2-2 Besiktas

Basaksehir 1-0 Besiktas

Genk 1-1 Besiktas

Besiktas 1-2 Sivasspor

3 verliespartijen , 4 gelijkspellen waar we bij allemaal gewoon voor stonden. Ergste is dat we bij Konya, Bursa en Genk in de laatste minuten een doelpunt hebben tegengekregen. Yani demem o ki, Pepe’de olsa, Necip’te olsa. O puanlar zaten harcanmiş bir kere.

Vooral die thuiswedstrijde n tegen Antalya en Sivas waar we als een slet werden behandeld, terwijl we met Pepe speelden, zijn gewoon zuur.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Kun je nagaan hoe die wedstrijden waren geweest met Necip ipv Pepe..

Moet je voorstellen hoe we stonden als Pepe het hele seizoen niet had gespeeld..

Konya uit speelden we een uur met 10 man en speelde Pepe ijzersterk, Bursa uit ook en werd het gelijk door een fout van Adriano en Karius die zijn 1e match keepte. Genk uit ben ik gaan kijken en was Pepe de beste speler bij ons, het was echt duidelijk dat hij van een hoger niveau was dan de rest op het veld.. De tegengoal was een van richting veranderd schot na weer eens slap uitverdedigen van Oguzhan..

Snap echt niet waarom jullie steeds Pepe noemen, zelfs op 50 procent was hij nog redelijk. Het probleem is dat het bestuur zich niet aan de afspraken heeft gehouden, en dramaspelers als Necip, Caner, Tolga etc. bij ons miljoenen verdienen. Daardoor zit je in deze shit, niet omdat je 4 mil voor Pepe betaalt.

Pepe had gewoon tot het einde van het seizoen moeten blijven of begin van het seizoen verkocht moeten worden, en we hadden die amateurs moeten lozen waar je niks aan hebt dan bespaar je nog veel meer dan die 4 mil


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

BJK1903, ja daarom zeg ik ook 'Pepe of geen Pepe'. Zoals Albatros al aangaf, in de wedstrijden dat hij speelde, ging we het niet veel beter. We staan f.cking 7e man, en we zijn uitgeschakeld in Europa. Kan het nog slechter? Wat maakt het uit of je 7e staat of 10e? Daarom zeg ik dat het niks uitmaakt wie er speelt. Als je nog steeds gelooft dat we er beter voor zouden staan als Pepe op tijd betaald zou krijgen, wens ik je een mooie tijd toe in dromenland. Vorig seizoen kreeg hij namelijk op tijd betaald en toen eindigden we 4e.


+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5

Hij lijkt mij echt op een slordige klungel al heb ik heb nooit zien spelen. Toch is het een snelle speler als je zo paar compilaties checkt en dit hebben we nodig want we krijgen het altijd moeilijk wanneer we balverlies lijden en terug moeten schakelen..

Makul rakamlarla geldigi için elimizde patlasa bile is het niet erg. Goed gehandeld..+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Hij ziet er fysiek niet zo sterk uit of ben ik de enige die dat ziet. Of ligt dat aan de foto’s die ik van hem heb gezien?

Laten we hopen dat hij het goed zal doen, maar het bestuur gaat vandaag naar Italië voor de RA positie en voor zapata heb ik gehoord. Daarnaast zullen ze denk ik ook praten over oguzhan met roma.


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Cok hevesli/enerjik poz vermis kara oglan. Ik hoop dat hij zijn positieve energie kan overbrengen in de zombie groep.


+: 1
-: 0
R: 20
Level 1

Zenciden bize zarar gelmez

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen