'AS Roma biedt 10 miljoen euro voor Oğuzhan Özyakup'


aguze
AS Roma gaat er alles aan doen om Oğuzhan Özyakup naar Italie te halen.

Volgens de Italiaanse Il Romanista Sport is de club bereid om 10 miljoen euro op tafel te leggen voor de middenvelder van Besiktas.
 
De strijd om de handtekening van Oğuzhan Özyakup lijkt te zijn losgebroken zo stond vandaag in de Italiaanse sportkrant. Oğuzhan Özyakup verdient in Istanbul zo'n 1,5 miljoen euro per jaar. Voor de Spanjaarden is dit geen enkel probleem. Ze willen Oğuzhan Özyakup 2 miljoen euro salaris bieden per jaar.
 
Ook AC Milan, zou achter Oğuzhan Özyakup aan zitten. De club heeft echter 1 miljoen euro minder over voor de middenvelder.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Als dit waar is direct verkopen weg ermee


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5
+1

As Roma, AC Milan en spanjaarden? :facpal:+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Oguzhan is super belangerijk geweest en waar iedereen wegging is hij loyaal gebleven. Nooit lopen zeuren over geld of speelminuten en is een voorbeeld speler.
Het is alleen wel zo dat hij stil staat in zijn ontwikkeling. Was het beste geweest als we hem aan het einde van onze laatste kampioenschap hadden verkocht. Denk dat zo’n stap goed is voor Besiktas en ook voor Oguzhan.


+: 465
-: 0
R: 1619
Level 5

Ik zou ook niet zeuren hoor als ik miljoenen verdiende


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

He he canim, word uitgekotst door zijn eigen supporters, speelt niet eens basis en 10 miljoen daarvoor?


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Je kan uit vorm zijn, maar alsnog potentie en talent hebben. Roma wilt hem al jaren, niets nieuws.+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Monchi (sportief directeur van roma) wilt hem zelfs langer overnemen toen hij nog sportief directeur was van sevilla.

Ik vind oguzhan nog steeds een goed speler, maar hij moet gewoon uit zijn dip komen en mojo terugkrijgen. Ik zou het jammer vinden als we oguzhan zouden verliezen, maar elke speler heeft zijn prijs.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Verkeerd vertaald door de Turkse media. In de Italiaanse media staat dat er interesse is en dat de vraagprijs rond de 10 miljoen ligt. Er staat nergens dat dat geboden is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen