Besiktas wil de transferperiode afsluiten met Bartosz Bereszynski van Sampdoria


bartosz
Het bestuur van Besiktas lijkt zijn huiswerk te hebben gedaan en wist vlak na de opening van de transfermarkt twee spelers vast te leggen.
Burak Yilmaz en Nicolas Isimat-Mirin zijn officieel al bekendgemaakt en verwacht wordt dat Besiktas de transferperiode wil afsluiten met Bartosz Bereszynski. De 26-jarige rechtsback van Sampdoria heeft tot medio 2023 een doorlopend contract bij de Italiaanse club en verwacht wordt dat hij binnen enkele dagen bekend zal worden gemaakt.
 
Het is niet bekend of Besiktas ook een middenvelder gaat halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

1 ding dat ik weet over deze gast is dat hij snel is.

Ik vraag me af hoe ze deze gast kunnen halen aangezien hij pas zijn contract heeft verlengd.


+: 133
-: 0
R: 674
Level 4

We hebben juist middenvelders nodig, en ja ook een rechtsback. Het is niet alleen een rechtsback of een spits. Als die nieuwe CV binnen is en als we Barotsz ook kunnen regelen van Sampdoria, dan valt er alleen nog een middenvelder over om te halen.+: 133
-: 0
R: 674
Level 4

PS: Een nieuwe linksback is echt nodig we kunnen niet langer spelen met Caner en Adriano is ook al f*cking oud.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Als we Adriano verkopen, kan er nog een linksback bijkomen. Nu we toch goede relaties hebben met PSV, kunnen we misschien Aziz Behich overnemen. Ook een oud-speler van Senol.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Even de feitjes op een rij:
-Zijn marktwaarde is 11 miljoen
-Hij heeft in april nog een nieuw contract getekend
-Vaste international bij Polen
-Basisspeler bij Sampdoria

Niet echt geloofwaardig dus.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Maar het is een ozel haber van haber1903 :P+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Haber1903 is doorgaans wel betrouwbaar, dus ik geloof best dat ze hebben gekeken naar hem. Maar als je zo naar de feiten kijkt is het onbegonnen werk.


+: 18
-: 0
R: 143
Level 3

Het gaat blijkbaar om een huur met optie op aankoop. Blijkbaar volgt de speler Besiktas op instagram. Klinkt heel mooi allemaal. Eindelijk een goede back die Gökhan kan vervangen.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Zoals ik al zei, hij is een vaste international, vaste basisspeler en zijn marktwaarde ligt boven de 10 miljoen. Een optie zal niet minder zijn dan 8-9 miljoen, bij Sampdoria weten ze ook dat wij dat niet kunnen betalen. Dus ik zie geen logische reden waarom ze hem zouden verhuren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen