Bijna officieel: Nicolas İsimat-Mirin van PSV naar Besiktas


sondakikabjk
Besiktas heeft Nicolas İsimat-Mirin voor 3,5 jaar vastgelegd. De 27-jarige Franse centrale verdediger komt voor 350.000 euro over van PSV en zal zich morgen melden in trainingskamp van Besiktas (Antalya).
Hoeveel gaat Nicolas İsimat-Mirin verdienen bij Besiktas?
Half seizoen 600.000 euro
2019-2020 1.1 miljoen euro
2020-2021 1.2 miljoen euro
2021-2022 1.3 miljoen euro.
 
Transfersom 350.000 euro
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Ken die jongen niet goed genoeg om er iets over te zeggen.

Laten we hopen dat hij een goede versterking is voor ons. In tegenstelling tot een andere speler die is aangetrokken is dit gewoon een goede deal.

In hoop dat ze roco ook wegsturen en nog 1 verdediger halen. Bronn, lucumi of zanka van huddersfield zouden goede spelers zijn.


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

Laten we het maar hopen Senol kargası bundan bir Marcello çıkartsın.+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Het is een prima speler die hopelijk goed gaat uitpakken zoals Atiba/Marcelo/T osic. Zijn transfersom en salaris is niet super hoog, dus we lopen weinig risico en hij kan centraal achterin en als rechtsback uit de voeten.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Matige speler die bij Psv bankzitter is achter spelers als Schwaab en Viergever die er ook niet veel van kunnen..

We betalen weinig voor hem dus in dat opzicht lopen we geen risico maar deze jongen gaat ons niet beter maken


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6
+1

Hij heeft 93 wedstrijden voor PSV gespeeld in de eredivisie. 92 daarvan waren met Cocu, waar hij 2x mee kampioen is geworden. Van Bommel speelt op een andere wijze en dan komt Isimat niet goed van pas.

Je hebt echt geen wedstrijden gevolgd als je hem matig noemt. Ok, hij is geen wonderspeler. Maar ook niet slecht. Marcelo was ook trouwens geen pareltje bij PSV. Atiba ook niet en bijna 4 miljoen minder gaat verdienen dan hem. De Turkse competitie is geen bijzondere competitie waarin je superkrachten nodig hebt. Elke eikel kan het wel, volgens mij speelt Veysel Sari zelfs op CV bij Kasimpasa.

Ik ben blij met zijn komst, zeer lage bedragen. Dat is al een hele vooruitgang. Bovendien hebben we een speler binnen die en 8 jaar jonger is dan Pepe.

Hoşgeldin karaoğlan. IŞŞ ŞNIKHEET!


+: 2709
-: 0
R: 3389
Level 5

Hij is zeker niet slecht. Kwam goed ertussen in de wedstrijden die ik hem zag spelen. Volgens mij werd hij ook niet uitgekotst door de PSV fans ofzo iets. Gewoon een prima transfer. Zal het wel beter doen dan die Enzo.+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Je zult het zien Alba, insallah ben yanilirim. Ik heb van PSV fans met seizoenskaart gehoord dat het een goede jongen maar matige speler is..

Aub vergelijk m niet met Pepe


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

BJK1903, ze vinden dat hij heel zwak is aan de bal en daarom zijn ze geen fan van hem. Maar dat vonden ze ook van Marcelo. In hun ogen moet een verdediger kunnen passen als Iniesta, anders zijn ze niet tevreden.


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Bjk1903kartal Perceptie in Nederland is dat een goede verdediger goed voetballend vermogen moet hebben. In Turkije is dat mooi meegenomen maar kijkt men meer naar hoeveel doelpunten krijg je tegen. We denken simpeler over voetbal. Daarom zou ik niet te veel waarde hechten aan hun mening. In Turkije moet je fysiek sterk, snel en verdedigend goed zijn.


+: 1198
-: 0
R: 1485
Level 5
+1
38

Ben echt jaloers op de transferbeleid van Besiktas, petje af..

Je haalt zo een jongen voor zo een transfersom binnen.

Isimat Mirin is een uitstekende CV, is twee jaar kampioen geworden met PSV als basisspeler.

Zoals hierboven vermeld is, is Van Bommel een andere tactiek aan het hanteren dan Philip Cocu, waarbij Isimat Mirin niet van pas komt

Ik word echt schijtziek van onze beleid, we hebben Serdar voor niets laten gaan naar Fenerbahçe, ik hoor dat hij 4.5 jaar daar zal gaan tekenen. Böyle yonetimin ben * belleyim, ik word er echt schijt ziek van ookal hoor ik elke keer van iedereen dat er mooie dingen zullen gaan gebeuren... Tot wanneer amk ? tot de laatste dag zoals altijd ? waarbij we weer paniek aankopen gaan doen en geen moer mee gaan bereiken.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Mooie leeftijd voor een verdediger, lage transfersom, redelijk salaris. Kortom, prima transfer. Als ze het willen, kunnen ze het dus wel. Nu nog een rechtsback en een middenvelder en we zijn klaar voor de tweede seizoenshelft. Tenzij er iemand vertrekt.

Tolgay gaat waarschijnlijk naar Fener in een deal waar Sener bij betrokken is. Voor het middenveld is er al een eerste bod uitgebracht op Kabore, maar die is afgewezen. En ze laten hem liever tot de zomer spelen dan dat ze hem voor een laag bedrag laten gaan, dus dat wordt lastig. Ik zou eerder Medel verkopen en Tolgay vergeven.


+: 10
-: 0
R: 110
Level 3

Dit een goede transfer en ons uitgave is veel lager dan voorheen nunog ozi of tolgay weg en vervangers voor minder kosten
Ik zeg het steeds we moeten nog 2 duitse jongens in team zetten en jonge tr jongens vastleggen alle +30 jongens geen contracten verlengen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen