Bestuurslid Besiktas: “Serdar Aziz gaat naar Fenerbahçe”


serdaraziz
Ahmet Kavalcı, bestuurslid van Beisktas heeft onlangs gemeld dat er nieuwe spelers kunnen vertrekken en komen.
“Wij hebben geen bod ontvangen voor de afwezige Tolga Zengin, Gökhan Töre en Tolgay Arslan. Onze trainer wil een centrale verdediger. Wij zijn aan het zoeken en we gaan er een halen. Wij hebben geen poging gedaan om Serdar Aziz (Galatasaray) over te nemen. Hij zal naar Fenerbahçe gaan. Misschien zullen er meer spelers bij ons vertrekken. Er kunnen elk moment nieuwe ontwikkelingen zijn op transfergebied.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Als we Sadik hebben gehaald wat moeten we nog met hem?


+: 7
-: 0
R: 60
Level 2

hij is beter en meer ervaring en :anons: hij heeft een fb hart+: 56
-: 0
R: 275
Level 3

Miss zijn neustader en skrtel volgend jaar weg miss hoor


+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

Neustadter vertrekt komend seizoen sowieso, over Skrtel is er nog niet echt veel duidelijk, tot zo ver nog geen nieuw contract getekenf.. Die zal ook niet komen denk ik aangezien de hoge salaris die hij ontvangt. Ook zitten we volgend jaar met een buitenlanders beperking waardoor we deze Turkse erg goed kunnen gebruiken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen