Bijna officieel: Transfer van Burak Yılmaz naar Besiktas is rond!


sondakikabjk
Besiktas heeft na maanden proberen Burak Yılmaz vastgelegd.
Althans, dat meldt Haber1903. Volgens het bericht heeft Besiktas een 1,5 jarig contract getekend met de Turkse aanvaller. Burak Yılmaz zal 2,2 miljoen euro gaan verdienen bij de Turkse topclub en verwacht wordt dat hij dit weekend zal melden in Antalya waar hij samen Besiktas de kampperiode zal doorbrengen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (26) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

2,2 miljoen voor volgend jaar en dit jaar 1,2 miljoen als het goed is. Met zijn salaris kan ik leven, zijn contract ook.

Goede spits, gebouwd voor onze competitie. Zijn leeftijd is alleen een getal, want vorig jaar heeft hij nog 23x in 25 wedstrijden gescoord. Dit jaar 5 in 7.

Het enige waar ik me aan erger is dat we met zulke spelers in zee gaan, niet eens vanwege zijn verleden, maar gewoon puur omdat het een speler is die we al kennen.

Gomez, Aboubakar, Ba, Burak. Allemaal spelers die in media zijn genoemd voor een terugkeer naar BJK. Başka golcü yok sanki aq


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Ik wil alleen maar dat die komt, zodat die 'sevinmedik icin sevmedik' groepje (lees: Carsi) teleurgesteld worden. Die mensen hebben nog steeds niet door dat Besiktas een voetbalclub is en dat succes het eerste en enige doel van een voetbalclub behoort te zijn. Kan me niks schelen als het Burak is die ons naar succes schiet.

1.5 jaar kan ik ook mee leven tegen dit salaris. Want op dit moment verwacht ik niet dat het huidige personeel een betere speler kan halen.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

cArşi’nin aq ben. Ancak twitterdan kufur ederler, stadda gelen yok.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Jaaa dat gehuil van Carsi ben ik ook beu..

Burak heeft een keer een schwalbe gemaakt oh wat erg

Ik hoorde ze niet toen Caner kwam, wat heeft die allemaal niet geflikt


+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5

Aynen, die lui moeten beseffen dat niks groter is dan Besiktas, dan moeten ze ook buigen voor Besiktas en iedereen motiveren die uitkomt onder shirt van Besiktas. Stelletje tegensprekende hypocrieten. Kom eerst je team steunen in de tribunes ipv door een voorzitter niet meer naar thuiswedstrijde n komen. Wat een onzin. Onlara kapak olsun diye Burak'in gelisini dört gözle bekliyorum..


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Her macta ben buna kufur edicem zoals tegen love. Ga nogmaals een 33 jarige spits halen aq! Afferim rezalet yonetim! Bir bok ogrenmediniz demi?+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Ondanks dat ik geen voorstander was van zijn komst. Is het in ieder geval een goed teken dat we iets doen aan onze spitsen probleem en dat zo vroeg in het winterse transferperiode . Het is een speler die de Turkse competitie goed kent en vorig jaar (en dit jaar) veel heeft gescoord. Met een 1,5 jaar contract lopen we ook weinig risico.


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

Birde para için gelmiyor um Beşiktaş icin gelecem diyor aq ya ne için geliyorsun. Al Buraki vur Quaresma ya 2 ay parasını almazlarsa hemen kulübü şikayet ederler.


+: 10
-: 0
R: 110
Level 3

Ik weet niet wat ik ervan vind enige is dat we nu tijd moeten geven het kan win win worden
Mijn gevoel zegt dat het oké is en carsi mag opzouten bjk eerst


+: 33
-: 0
R: 83
Level 2
+1

Veel Bjk fans zijn boos wat ik niet begrijp want ik heb het gevoel dat hij het heel goed gaat doen. laat staan als er nog een goeie nmr10 achter hem staat+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Hirsiz len


+: 133
-: 0
R: 674
Level 4

Misschien zal hij het wel beter doen dan wat we in huis hebben, maar misschien weer ook niet. Waarom zijn zoveel mensen in de club zo laks met dingen handelen? Ik weet echt niet wie de transfers allemaal regelt, maar je had genoeg de tijd om 2/3 potentiele spitsten te zoeken sinds het vertrek van Negredo. Dat had al een seintje moeten zijn om toen al een speler te zoeken. Serieus, als ik naar andere clubs kijk is het bijna ongelofelijk hoe snel ze hun shit regelen. Wij hebben alleen maar EZELS bij ons werken.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Goed verwoord bro! Je kon gewoon een goede vervanger halen als je fatsoenlijk scout. Dan zijn er mensen die blij zijn met een 33 jarige spits die de laatste 2-4 maanden nauwelijks heeft gevoetbald! Ik ben woest over deze transfer! Het toont nogmaals de incompetente en luie houding van het bestuur!


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

We hebben 0 goede spitsen..

Met Burak heb je er voorlopig tenminste 1 waar je garantie hebt op goals

Er moet nog een spits komen volgend seizoen


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Als ik wist dat ze een betere konden halen, zou ik niet blij zijn. Maar als je kijkt wie er de laatste tijd allemaal zijn gehaald, een betere gaat er niet komen. Als het aan mij lag hadden ze helemaal niemand gehaald en de meeste oudjes verkocht zodat we komende zomer met een schone lei kunnen beginnen, dat heb ik ook heel vaak aangegeven. De komst van Burak zal ons niet opeens 2e laten eindigen of zelfs kampioen maken. Daarvoor moet er nog heel veel veranderen en ik zie dat niet gebeuren.+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Haha ulan bu besiktas kadar dassak gecilecek takim yok. Forvet kalmadi sanki gidiyorlar 33 yasindaki (!) diveking Buraki aliyorlar.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6
+1

Cok komik demi, daha komik ne biliyormusun. Burak bu sezon 7 macta butun santraforlarini zdan daha cok gol atti.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Polyglot heeft gewoon gelijk over burak! Alleen moet iemand hem leren hoe hij fatsoenlijk moet spreken over besiktas aangezien elke ploeg in deze competitie elke week fener neukt. Als dat geen dassak gecilecek takim is dan weet ik het ook niet.

Maar over burak heeft hij gewoon gelijk in mijn ogen.


+: 10975
-: 0
R: 11082
Level 5

Alsof jullie zo goed zijn+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Veel beter dan jullie......


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Ik snap sommige BJK fans niet. Ik had ook liever een andere spits gehad, maar wie kun je nou in de winterstop halen? Ik zie Burak nog wel veel doelpunten maken.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Werd tijd.. Gecen sene alsaydik simdi 3. kez arka arkaya sampiyonduk..

Emek hirsizi dit dat, ik hoorde niemand zo erg toen we Caner haalden..

Burak heeft een keer een schwalbe gemaakt oh wat erg..

Ik heb m toen ook vervloekt maar dat is 10 jaar geleden.

Feit is dat deze gast geilt op goals, alleen maar denkt aan goals maken en dat is PRECIES wat wij nodig hebben want hij maakt ze ook.

1,5 jaar contract met een optie op extra jaar, salaris 2,2 mil terwijl hij bij Trabzon 3,5 verdient. En hij laat achterstallig salaris achter.

Enige wat we nu kunnen doen is hem supporten want hij heeft altijd en overal aangegeven dat hij Besiktasli is..


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6
+1

Was niet eens een schwalbe, hij wordt geraakt door Escude, waardoor Escude zelf ook valt. Maar het was buiten het strafschopgebie d.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Hij laat zich gewoon vallen dus schwalbe.. maar de ophef nu 10 jaar later nog gaat nergens over..


+: 6
-: 0
R: 39
Level 1

Kinini bilmeyen, namusunu bilemez.
Burak Besiktasa gelemez!

Bizim bir durusumuz vardi, ama bu yonetim taraftarini da birbirine dusurdu sonunda.

Bu memlekette hirsiz buraktan baska forvet mi yok...

Bu transferi bizim serefli sanli Besiktasimiza layik gorenin de ben taaaaaa ....
Besiktas kimsenin babasinin ciftligi degildir, akilli olsun bu yonetim.

Yaziklar olsun.+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

´Bu memlekette hirsiz Buraktan baska forvet mi yok`

Kim var baska?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen