'Trabzonspor-spits tekent morgen contract bij Besiktas'


atrub
Burak Yilmaz tekent morgen een contract in Istanbul bij Besiktas, dat melden diverse Turkse media. De transfer van de spits van Trabzonspor zat er al enige tijd aan te komen en morgen is het dan echt zover.

De Turkse aanvaller stond bij Trabzonspor al langere tijd op de nominatie om te vertrekken. Voorzitter van Besiktas, Fikret Orman, gaf eerder al aan erg gecharmeerd te zijn van de aanvaller. "Het is een echte spits van grote klasse", aldus Orman tegenover Sporx. 
 
De 33-jarige Turks international kwam het eerste seizoenshelft 7 keer in actie en wist in deze duels vijf keer het net te vinden. De aanvaller stond sinds augustus 2017 onder contract bij Trabzonspor.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen