'Mbemba tekent een contract voor 4-jaar bij Besiktas'


ambeb
De Congolees Chancel Mbemba werd de laatste weken meerdere keren in verband gebracht met een terugkeer naar het Astridpark. Maar de verdediger is op weg naar de Turkse topclub Besiktas. 

Mbemba versierde na zijn periode bij Anderlecht een lucratieve transfer naar Newcastle. Daarna volgde een avontuur bij het Portugese FC Porto, maar dat werd geen succes. En dus werd er naar een oplossing gezocht voor Mbemba, al lijkt de Congolees dus niet terug te keren naar paars-wit. 
 
Besiktas heeft al een akkoord met Porto en betaalt een bedrag van om en bij de 2,5 miljoen euro voor Mbemba, die een contract voor 4 seizoenen tekent in Istanbul. 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen