'West Ham United geeft niet op en verhoogt bod naar zes miljoen euro'


amedek
Als het aan West Ham United-coach Manuel Pellegrini ligt, komt zijn landgenoot Medel zijn team binnen afzienbare tijd versterken.
Het bod van 4,5 miljoen is verhoogd naar zes miljoen euro.
 
De Chileense middenvelder mag voor een goed bod vertrekken bij Beisktas. De middenvelder van Besiktas zou bij West Ham goed van pas komen. De Hammers kampen namelijk met een heus probleem op het middenveld. 
 
West Ham was al eerder op zoek naar een versterking, maar moest onder meer een streep zetten door enkele spelers.
 
Het zou uiterst pikant zijn als de overgang van Medel naar West Ham in het weekend al een feit is. De 31-jarige Chileen heeft een transferwaarde van ruim 5,5 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Ik zou Medel nu niet laten gaan.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Voor minstens 7,5 miljoen zou ik hem gewoon verkopen. Hij speelt niet zo goed zoals vorig jaar. West ham heeft veel blessures momenteel dus zou besiktas gewoon meer moeten vragen.

Ik zou hem gewoon gebruiken als cv en niet als middenvelder, maar daar laat senol hem niet spelen. Dus is de beste oplossing om hem te verkopen als er een goede bod komt.+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Is een mooi bedrag. Maar ik zou hem pas verkopen als je een opvolger ook al hebt of zeker weet dat je een opvolger kan kopen,anders hebben we leegverkoop en hebben we volgend seizoen geen Europees voetbal


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Voor een hoog bod mag hij ook weg maar de vraag is wat er met dat geld gebeurt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen