'Guoan-spits op huurbasis naar Besiktas'


abimki
Beijing Sinobo Guoan gaat afscheid nemen van Cédric Bakambu

De Chinese pers, bevestigt tegenover verschillende Turkse media dat de spits voor enkele miljoenen euro op huurbasis op weg is naar het Turkse Besiktas. Naar verluidt gaat de Congolees, die ook in de belangstelling zou staan van Tottenham Hotspur, bij zijn nieuwe werkgever ruim 3,5 miljoen euro per seizoen opstrijken.
 
Bakambu kennen we allemaal van Bursaspor. In het seizoen 2015/2016 verkaste hij voor 7,5 miljoen euro naar Villarreal.  Vanuit Spanje maakte hij een droomtransfer naar China op 27-jarige leeftijd. De Congolees zou nu een vertrek naar Istanbul wel zien zitten op huurbasis. Bakambu heeft nog een contract tot 2021 bij Guoan.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen