'Besiktas en Galatasaray onderhandelen over Selcuk Inan'


asslos
Selcuk Inan heeft wel een nieuw contract van Galatasaray aangeboden gekregen, maar met een lager salaris. Althans dat meldt de Turkse media vandaag.

Hierdoor is de kans dat Selcuk Inan naar Besiktas vertrekt zeer groot. Het is bekend dat Galatasaray de salarispost wil terugdringen en dit lijkt op de eerste poging van de directie om te kijken of spelers daarmee akkoord gaan. Volgens de zaakwaarnemer van Selcuk Inan is het voorstel echter zo slecht dat Selcuk het onmogelijk kan accepteren.
 
Het contract van Selcuk(33) loopt medio 2019 af en mag hij transfervrij vertrekken bij Galatasaray. Als de ploeg van Terim nog wat wil verdienen aan Selcuk kunnen ze hem in de winterstop al van de hand doen. De ervaren trainer Senol Gunes ziet Selcuk als een ideale versterking voor zijn ploeg. De beide heren hebben jaren terug samengewerkt bij Trabzonspor en waren zo dichtbij het kampioenschap.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen