Orkun Kökcü: "Ik was net enkele dagen zeventien en dan ...."


orkunkokcufey
Orkun Kökcü, de talentvolle voetballer van Feyenoord heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegen ELFvoetbal.nl.
"Ik was net enkele dagen zeventien en dan al met de grote jongens mee. Dat deed me goed. Als ik terugkijk, kan ik alleen maar herhalen dat het een prachtig jaar was. Liep ik plotseling warm met Robin van Persie, een van mijn jeudgidolen. We stonden al voor, dat was een mooi moment geweest om erin te komen. Maar eerlijk gezegd debuteer ik liever in een volle Kuip. Dat voelt echt als een debuut. Niet een reeds besliste wedstrijd ver weg van Rotterdam."
 
Orkun Kökcü scoorde bij zijn debuut in de beker en bij zijn debuut in de competitie. Hij is de afgelopen maanden vooral in verband gebracht met een overstap naar Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen