Orkun Kökcü: "Ik was net enkele dagen zeventien en dan ...."


orkunkokcufey
Orkun Kökcü, de talentvolle voetballer van Feyenoord heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegen ELFvoetbal.nl.
"Ik was net enkele dagen zeventien en dan al met de grote jongens mee. Dat deed me goed. Als ik terugkijk, kan ik alleen maar herhalen dat het een prachtig jaar was. Liep ik plotseling warm met Robin van Persie, een van mijn jeudgidolen. We stonden al voor, dat was een mooi moment geweest om erin te komen. Maar eerlijk gezegd debuteer ik liever in een volle Kuip. Dat voelt echt als een debuut. Niet een reeds besliste wedstrijd ver weg van Rotterdam."
 
Orkun Kökcü scoorde bij zijn debuut in de beker en bij zijn debuut in de competitie. Hij is de afgelopen maanden vooral in verband gebracht met een overstap naar Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

De media en vooral Turkse clubs moeten hem met rust laten, dit geldt voor ALLE clubs.
Het heeft geen zin om deze jongen op te blazen dat die miljoenste Turkse Messi/Ronaldo is. Eerst consistent presteren en dan naar het buitenland vertrekken.


+: 465
-: 0
R: 1619
Level 5

Scoort tegen Emmen en ze noemen hem direct al de Turkse Messi, deze jongen komt niet eens 1% in de buurt van Frenkie de jong+: 3142
-: 0
R: 4852
Level 5

Frenkie de Jong is 21, Orkun Kokcu 17.

Orkun is denk ik niet voor niks beste speler van EU Youth League gekozen? Posities zijn ook verschillend.


+: 465
-: 0
R: 1619
Level 5

Orkun is een hype meer niet ik zie niks speciaals in die jongen, Feyenoord supporters hoeven hem ook niet


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

“Ik zie niks speciaals in die jongen”.

Hahahah, ik wist niet dat jij wedstrijden volgde van de jeugdelftallen van Feyenoord. En als je je mening baseert op die 2 wedstrijden dat hij gespeeld heeft voor Feyenoord in de eredivisie, ben je de grootste “futbolcahili” zoals Turken het zouden zeggen.

En de Feyenoord supporters hoeven hem ook niet?

facebook.com/.../...

facebook.com/.../...

Lees de reacties maar, als je gaat liegen, lieg goed.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Emre Mor werd zonder te scoren al de Turkse Messi genoemd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen