Deze twee spelers gaan niet mee op trainingskamp naar Antalya


gokhantore
Besiktas zal de winterse kampperiode doorbrengen in Antalya.
Programma is inmiddels bekendgemaakt en het blijkt nu ook dat Gökhan Töre en Tolga Zengin zeker niet mee gaan. Eerder had voorzitter Fikret Orman gezegd dat ze binnenkort afscheid zouden nemen van 5-6 spelers. Deze twee spelers moeten dus een nieuwe club zoeken en worden hoogstwaarschijnlijk gebruikt bij een spelersruil. Beide spelers hebben een contract tot zomer 2019.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Goed nieuws

Töre is geen schim meer van het talent dat bij ons doorbrak, en Tolga is gewoon een dramatische keeper.. Onur gaat hem waarschijnlijk vervangen


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Ik heb liever dat we geen vervanger halen voor Tolga. En zeker Onur niet. Laat Utku zijn plek maar overnemen.+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Van mij hoeft er ook geen keeper te komen, ik zeg alleen wat ik denk dat er gaat gebeuren. Je moet ook 3 volwaardige keepers hebben he


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Waarom moet je 3 volwaardige keepers hebben? We zijn geen PL-team. Een volwaardige keeper verlangt ook een volwaardig salaris, als we gaan bezuinigen moet dat op deze manier. Buiten bekerwedstrijde n komt een reservekeeper nauwelijks aan spelen toe, tenzij je 1e keeper geblesseerd raakt. Maar als je reservekeeper geen Tolga of Onur heet, gebeurt dat niet zo vaak.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Probleem met Töre is zijn salaris. Hij verdient dit seizoen 1.8 miljoen euro, ik denk niet dat hij een salarisverlagin g gaat accepteren en met zijn blessuregevoeli gheid is het niet slim als je hem een nieuw contract geeft onder dezelfde voorwaarden. Grote kans dat hij bij Galatasaray tekent, maar ik vraag me af wat we voor hem gaan krijgen. Als hij pas in de zomer daar tekent, slaat het nergens op dat hij nu niet meegaat op trainingskamp. Je betaalt zijn salaris toch uit, dan kun je hem beter bij de ploeg houden. Misschien dat hij nog van pas kan komen.

Tolga mag weg en ze hoeven geen vervanger te halen. We hebben twee jonge wisselkeepers, Utku en Ersin. En je hebt geen bekerwedstrijde n, geen Europa, dus Karius kan het wel in zijn eentje af.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+1

Er is geen enkele reden om Töre te halen. Sinan speelt beter voetbal voor 600k per jaar. Daarnaast hebben we ook nog Feghouli, Rodrigues, Onyekuru, Yunus en Mugdat die daar kunnen spelen. Laten we zeggen dat 2 (Garry/Mugdat) vertrekken hebben we nog 4 vleugelspelers en we zitten al met FFP.

Misschien in de zomer, maar Töre is RM. Dat zijn Feghouli, Yunus en Sinan ook en die zie ik allemaal niet vetrekken. Zeker Yunus moet minuten beginnen te maken.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Terim is altijd gecharmeerd geweest van Töre en Sinan heeft een aflopend contract. Nu verdient hij 600k, met een nieuw contract zal dat veel hoger liggen.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

Niet meer dan Töre. Als we straks salaris betalen aan 7 vleugelspelers, ga ik wat vraagtekens zetten.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Ik had veel hoop in Töre toen die terugkeerde, maar die blessure’s hebben hem vies genakt. Een fitte Töre is beter dan alle wingers die er rondlopen bij BJK, maar fit is die niet en wordt die voorlopig ook niet denk ik.


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Beide verdienen samen 2,8 miljoen per jaar en ze spelen niet eens. Niet gek dat we afscheid van hun nemen.

Het is alleen zo jammer dat een talentvolle Tore na zijn blessure niet meer hetzelfde is.

Denk alleen wel dat we een nieuwe keeper moeten halen. Utku is talentvol maar nog niet op het niveau. Hij moet minuten maken. Misschien toch proberen om Volkan Babacan over te nemen zodat hij kan concureren met Karius.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen