“Fenerbahçe en Besiktas brengen bod uit op Sadık Çiftpınar”


sadikciftpinar
Adil Gevrek, de voorzitter van Yeni Malatyaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij kunnen de biedingen die wij hebben ontvangen niet negeren. Wij hebben een bod van Fenerbahçe en Besiktas ontvangen voor Sadık Çiftpınar. Elke speler wil wel een overstap maken naar een grote club. Wij moeten dit soort biedingen in behandeling nemen. Wij hebben met Sadık Çiftpınar gesproken, maar het is nog niet concreet. Binnenkort gaan wij weer in gesprek. Sadık Çiftpınar is een belangrijke speler van ons, maar hij kan vertrekken.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5

Beşiktaşka gitsin


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Fenerbahceye bu zor zamanda destek cikmaliyiz, Serdar-Sadik stoper ikilisi Fenerbahcenin kurtulusu olur.+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

Oprechte vraag: Wat zijn volgens jou de zwakke punten van Serdar?


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

1. Blessuregevoelig
2. Zwak aan de bal
3. Grijpt heel ongecontroleerd in

Agressief de duels in gaan, hard werken en sterk in de lucht zijn, maken hem geen goede verdediger. Zoals ik al zei, dat kan Sadik ook maar die heeft geen jaarsalaris van 2 miljoen.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

Voor mij is belangrijk dat een verdediger geen domme fouten maakt. En dat heeft Serdar sinds een oefenwedstrijd tegen Man United niet gedaan. Normale fouten maakt hij zelden en zijn meestal het gevolg van die agressiviteit.

Sadik gaat ook niet gratis spelen, maar wie weet hoeveel ballen hij in gaat leveren. Zou ik persoonlijk niet willen riskeren voor wat extra geld, straks heb je Roco 2.0.

Verder ben ik het niet eens met punt 2. Vroeger was hij wel zwak daarin maar hij heeft er duidelijk aan gewerkt.


+: 378
-: 0
R: 598
Level 4
MSB

Als ik hem was zou ik nog zeker tot de zomer blijven, Malatya speelt mooi voetbal, verdedigt goed en staat 2e. Kans op Europa is er..

En als Fenerli zie ik hem liever komen, kunnen neustadter en reyes weg. Mooi salarisje aanbieden in TL en lekker op de bank houden als reserve. Naast hem nog een killer van een verdediger halen naast Skrtel en voilaaa.+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Vallah als er spelers zijn waar ik me aan erger of overschat zijn zie ik mijn club er een bieding op aanbrenge.

İnşallah Beşiktaşa gider, deze speler wordt een grote flop.

İk heb om eerlijk te zijn alleen samenvattingen gekeken van malatya spor. Maar kijk maar alle tegengoals van malatya en waar deze sadık staat opgesteld. Echt een schande dat Beşiktaş en Fener hier interesse in hebben.

Geen geld en geen talenten betekent dus dat overschatte voetballers opeens in de belangstelling staan.


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Wannabe Puyol


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Welk bod? Zowiezo takas

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen