Besiktas legt talent Ajdin Hasic gratis vast

ajdinhasic
Besiktas heeft Ajdin Hasic vastgelegd.
Althans, dat meldt de Turkse krant Sabah. Hoewel de Turkse topclub nog geen officiële melding heeft gedaan aan de KAP aandelenmarkt, beweert Sabah dat Ajdin Hasic heeft getekend. De Turkse topclub zou gebruik hebben gemaakt van een fout van Dinamo Zagreb die 1 dag te laat was met het vernieuwen van het contract van Ajdin Hasic.
 
De 17-jarige Bosnische rechtsbuiten wordt gezien als een groot talent. Borussia Dortmund, Real Madrid, Juventus, Benfica en Leipzig hadden ook interesse in deze voetballer.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Dit soort transfers moeten ze doen, geen oudjes meer.

Als je jonge spelers als Guven en Dorukhan vaak laat spelen worden ze beter.

Nu nog Ahmet Canbaz, die in de zomer was mislukt. We hebben dan met Orkan 4 jonge talenten in de voorhoede.

Ajdin Hasic 17
Guven Yalcin 19
Ahmet Canbaz 20
Orkan Cinar 22
Mertcan Acikgoz 19
Marlon Ucuncu 19
Oguzhan Aydogan 21


+: 3188
-: 0
R: 6525
Level 5

Eerst zien dan geloven.


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6

Ik hoop niet dat we in de problemen komen. Volgens onze juristen was Cyle Larin transfervrij, dus ik heb geen enkele vertrouwen in hun.+: 1620
-: 0
R: 5359
Level 5

Schijnt een groot talent te zijn

Haydi bakalim

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen