Video: Orkun Kökcü viert zijn 18de verjaardag in Turkije


orkunkokcufey
Orkun Kökcü lijkt Feyenoord te gaan verlaten.
De achttienjarige middenvelder zou enkele dagen terug een vierjarig contract zijn overeengekomen met Besiktas en het zou de bedoeling zijn dat de Haarlemmer in de zomer de overstap zou maken. Kökcü ligt nu nog tot medio 2020 vast bij Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer heeft dit gerucht echter ontkent, maar Orkun Kökcü is al een paar dagen in Istanbul. De international van Oranje Onder-19 heeft vandaag namelijk zijn achttiende verjaardag gevierd in Turkije. Bekijk de onderstaande videobeelden.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

1. De gene die op de foto staat, is niet Orkun, maar zijn broer Ozan Kokcü die nu al een aantal jaar in Turkije speelt.

2. Het is bijna onmogelijk om deze jongen na deze tijd nog binnen te halen. Hij heeft (helaas) al gedebuteerd en heeft het toen ook goed gedaan.

3. In de zomer konden we hem halen voor een paar honderdduizend, maar onze voorzitter die Larin 1,6 miljoen, Roco 1,4 miljoen, Pektemek 1,7 miljoen salaris geeft, was weer eens te gierig om voor een toen 17-jarige jongen “zoveel”
geld te besteden.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

In de zomer vroegen ze 1 miljoen, wij gingen tot 300 duizend die we in 2 termijnen zouden betalen. Nu zullen ze minimaal het dubbele vragen. Plus, zijn zaakwaarnemer is Muzzi Ozcan, dus het wordt nu heel lastig inderdaad.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

De ene keer is zijn manager zijn vader, de andere keer Muzzi Ozcan. Volgende week Mino Raiola en daarna kunnen we niet eens z’n schoenveter halen :P

Bizim Türklerde mal, er was een Turk şerefturu aan het doen die Emre Kökcü heet. Hij zet op z’n instaverhaal een foto van waar spelers tekenen met tekst “geliyor 10 numara” en geloven ze allemaal dat het Orkun is die gaat komen aq. Muzzi heeft het ontkent op z’n twitter dat het familie of wat dan ook is.


+: 10
-: 0
R: 110
Level 3

Dit zou +-1,5 miljoen wel waard kunnen zijn maar dan moet ie wel de tijd krijgen 2 Duitsers 2 Afrikanen eromheen tr jongens


+: 536
-: 0
R: 2015
Level 5

Hoop dat hij komt. We hebben dit soort jongens nodig. Hij is jong en ook nog eens voor Besiktas. We moeten een team of dit soort jongens heen bouwen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen