Transferplan van Besiktas


bjklogo2018
Besiktas wacht met veel hoop op de transferperiode.
De Turkse topclub wil met trainer Şenol Güneş tot medio 2020 verlengen en hopelijk afscheid nemen van Atiba, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, Adriano, Babel en Tolga Zengin die in de zomer transfervrij kunnen vertrekken. Na de uitstekende performance van Dorukhan en Güven wil het bestuur van Besiktas zich weer richten op jonge talentvolle voetballers.
 
Ook staan Sadık Çiftpınar van Yeni Malatyaspor, Emre Kılınç van Sivasspor en Diame van Newcastle op de transferlijst. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Haal iedere jonge Europese Turk die je kan halen. Azad Toptik en Ahmet Canbaz stonden op ons lijstje in de zomer, de eerste gaat waarschijnlijk tekenen bij Kasimpasa, de laatste bij Werder Bremen. We moeten weer een kern van gurbetciler hebben, net als tussen 2013-2016.


+: 2
-: 0
R: 2
Nieuw

Diame zou een aangename transfer zijn voor Besiktas. Hebben we teminste weer kracht op het middenveld.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen