Fabri tussen de slechtste Premier League-aankopen


fabri
In de zomerse transferperiode voor het seizoen 2018-2019 trokken Premier League-clubs massaal de buidel om aanwinsten binnen te halen.
Niet iedere speler blijkt uiteindelijk ook een echte aanwinst te zijn. Reden genoeg voor ESPN om een lijstje op te stellen met de slechtste en beste aankopen van het seizoen 2018-2019. Daarbij vinden we een bekende van Besiktas terug, namelijk doelman Fabri die in de zomer naar Fulham is vertrokken. 
 
Beste transfers:
Lucas Torreira (Sampdoria > Arsenal 26 miljoen pond)
Lucas Digne (Barcelona > Everton 20 miljoen pond)
David Brooks (Sheffield United > Bournemouth 12 miljoen pond)
 
Slechtste transfers:
Fred (Shakhtar Donetsk > Manchester United 59 miljoen pond)
Matej Vydra (Derby > Burnley 11 miljoen pond)
Fabri (Besiktas > Fulham 5 miljoen pond)
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Agg be Fabri’m. Ne vardi da gittin oralara


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Van mij mag hij gelijk weer terugkomen. Karius ruilen voor Fabri.+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Fabri nam soms hele domme beslissingen. In zijn tijd kregen onze tegenstanders veel minder kansen bij onze goal. Daardoor kan het voor sommigen lijken alsof hij beter dan Karius is


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Ik weet niet wat het plan is met Karius, maar als ze van hem af willen mag Fabri terugkomen voor een laag bedrag. Zeker geen 5 miljoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen