'Tolgay Arslan mag terugkeren'


 
atolgane
Blijft Tolgay Arslan uiteindelijk gewoon bij Besiktas of gaat hij naar Fenerbahce? 

Het lijkt opeens goed mogelijk dat hij blijft. Het bestuur besliste volgens Sporx namelijk om de sanctie die Tolgay werd opgelegd, op te heven. Hij sluit weldra terug aan bij de groep als hij zijn excuus bij trainer Senol Gunes aanbiedt, zo meldt het Turkse Sporx.
 
Volgens Gunes zou Tolgay toch nog van waarde kunnen zijn voor de club. Een transfer, mogelijk naar Fenerbahce, valt echter niet helemaal uit te sluiten. Het medium meldt namelijk ook dat een goed aanbod Besiktas nog steeds zou kunnen overtuigen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

We weten nog steeds niet precies wat hij gedaan heeft.. ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Senol heeft hem uit de selectie gezet omdat Tolgay zijn dürüm niet wou delen met hem.+: 3
-: 0
R: 18
Level 1

+: 7
-: 0
R: 34
Level 1

Hij is uit de selectie gezet omdat hij de mol is die alles lekt naar de media.

Ik hoef hem niet meer terug te zien bij Besiktas.

Ik heb altijd geroepen dat we moeten verjongen.. Pepe weg, Adriano weg, Babel gaat weg, Caner is een flop, GG is altijd geblesseerd, Vagner kan niks, Larin is ondermaats etc etc..

En mensen ouwehoeren veel op Quaresma, maar heeft de afgelopen jaren belangrijke doelpunten en assists bezorgd! (Maar ook hij moet weg)


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Adriano, Caner, Gokhan, Love, Larin, Babel, Atiba, Roco, Oguzhan, Tolgay en Tore kan je best zsm wegdoen.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Als Senol hem op de juiste manier gaat gebruiken, mag die terugkeren. Anders moeten we hem gewoon verkopen, zonde van zijn carriere en zonde van ons geld. Tolgay-Dorukhan -Ljajic is een middenveld die het proberen waard is, Oguzhan zal waarschijnlijk nog een tijdje nodig hebben om zich te herpakken.+: 10
-: 0
R: 110
Level 3

Hij mag weg wisselvallig
Ozi moet bodytrainen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen