"Besiktas gaat Şenol Güneş een contract aanbieden die hij niet kan accepteren"


senolgunesblij1
Cem Dizdar, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het is openlijk bekend dat Besiktas een probleem heeft met Şenol Güneş. Sommige mensen proberen dit te verbergen. Ik denk dat Besiktas Şenol Güneş een contract gaat aanbieden die hij niet kan accepteren. Een dag eerder zei voorzitter Fikret Orman dat hij tot zijn einde van zijn termijn door wou gaan met Şenol Güneş en dat hij daarna ruimte vrijmaakt voor zijn opvolger (als hij de verkiezing niet wint)."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Sorry maar wat voor domme logica is dit?


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Turken logica iste. Ze zoeken meteen een complottheorie+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Aynen bro.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Enige probleem is dat zijn enige tegenstander op dit moment, Hürser Tekinoktay, heeft aangegeven dat hij Senol Gunes de Alex Ferguson van Besiktas wil maken. Dus die zal het niet erg vinden. En als Ahmet Nur Cebi zich ook kandidaat stelt, hij was degene door wie Senol naar BJK kwam in 2015.


+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5
+1

Ik denk dat Şenol eerder de Wenger van Beşiktaş wordt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen